Rabu, 4 Ogos 2010

bila waktu yang seswaiii?

saLam~

skang aku duk survey breastpump yg mana best n yg penting seswai la kan. dr kawan2 fb dorg syor medela..


yg len aku tgk n agak femes avent la..


ofismate aku ckp spectra pon ok..

tp masa mana seswai nk kena beli breastpump ni?? b4 bsalin ke pas bsalin? konfius lak aku sbb somi aku blh lak ty nk kena beli skang ke?? kang xde susu cane? uwaaa.. aku dh le beria2 nk BF dia leh ckp cam tu lak.. kang aku soh dia yg isap smpai kuar susu baru tau wakaka.. mau muntah darah pastu :p

piEcEs of mE~

8 ulasan:

  1. hihihhikkk.. jgn.. kang baby lak yg xdpt susu.. HAHAHHAHA

    BalasPadam
  2. puteri ogy~

    amboi3 punyer la entry tu pjg tp yg bawah jugak dia nk komen wahaha

    BalasPadam
  3. fatin, kena pikir positif ader susu..klu teragak2 kompem dia ala2 malu jer nak kuar... itulah kesalahan besar kita time mengandung..asik pikir membazir beli dulu--takut takde susu! last2 abih pantang terus kering,huhu...

    Spectra tu bagus gak! beli la...

    part last tu..kompem papa baby takkan tolak punyeeeee!! dia suke kot!hahahaha...larikkkk!!

    BalasPadam
  4. chempaka~

    tula mmg pk nk BF je skang..insyaallah ada rezeki baby :o)

    haha part last no komen wakaka

    BalasPadam
  5. fatrina : sy lupa plak awk dh move ke blog lain. then tertanya2 sape fatrina ni ek? hehehe. sorryer! kta nikah date lebih kurg same kan...anyway take care! leh share info sesama. tq :)

    BalasPadam
  6. ms.aisheiteru~

    hehe ni blog lama..kawen ritu je gatai nk wat blog asing huhu

    take care 2 ;o)

    BalasPadam
  7. sama la. kite pun tertanya2 sape fatrina nih sbb aritu baca kat blog kawin2 kan =p

    anyway, most of my frens mmg ckp spectra 3 is d best. insya allah nanti sy pun nak guna spectra gak and nak beli bila dah dkt 7mths nanti kot so that time berpantang nanti dh bole start simpan susu ^-^

    BalasPadam
  8. sha~
    hehe dulu kat blog kawen2..

    sama2 la kt buat production ye nnt :O)

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular