Isnin, 2 Ogos 2010

bila badan merajuk

SaLam~

Semalam 1st tyme balik kg somi aku kat rengit..sempena majlis tahlil arwah somi adik baba. Bila dh lama duk lam kete apa lagi..sakit blkg kembali menyerang. Ingtkn dh amek D-cal dh ok tp xde maknanya..akibatnya rini aku ponteng keje haha. Lenguh 1 badan dr smalam lagi. Rasa xselesa giler.nk tdo pon susah smpaikan somi aku nek riso tgk gaya aku haha. pagi bitau kak bilah xmsuk keje n ckp nk p berurut..so, aku p la td. Rupa2nya kedai nile yg bg aku voucher tyme kawen dulu hehe.. 2 3 bln lpas kak intan ty bila nk p wat treatment tu haha..tukang urut ni mmg selalu dtg urut kat umah mama sblum ni..

Tukang urut ni nama kak ana dtg dr indon.. Dia ckp bdn aku penuh angin tu berat je..blkg aku tu mmg sbb bila pregnant akan sakit tp sakit aku ni teruk gak mayb aku penah jatuh tyme matrix dulu..hohoho boleh tahan kuat dia urut tu rasa nk teriak je..bila guna kayu apa guasa ke apa ntah teramat le perit..tahan jela aku. Then, dia urut perot aku kasi baby duk betol n selesa. Sebelum ni baby tu asyik kat bawah je huhu..patut le aku rasa cam len macam je..skang dh selesa sket.. Tp yg xtahannya dia kata baby ni mcm tutttt je..wahh xsabar nk tau betol ke x jantina baby nih bila dia ckp camtu hehe

piEcEs of mE~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular