Rabu, 25 Ogos 2010

akhirnya aku tewas :(

saLam ramadhan~

huhu..akhirnya aku tewas jugak tuk bpuasa penuh. tyme balik ganu mmg aku flat giler. dh le selsema+pening+ nek flight buat perot aku bgelora je. smpai2 umah trs tdo konon nk cepat masa blalu. at last bile bangun lagik teruk n aku pun dinasihati tuk buka pose je *cewah dinasihati kunun* bila balik kl pon sama.nk blepas je perot aku rasa mual semacam.45min aku tahan nk muntah. smpai je lcct aku terus muntah. abes isi perot tkuar. dh muntah smpai umah incik somi pon soh makan jela bila tgk aku kuyu je. hehe. hari isnin plak mula2 ok je. dh siap nk p keje pon tp tibe2 muntah n sakit perot. 2 3 kali duk p toilet. tghari dh xlarat sgt incik somi bwk p klinik..ingat nk p pagi2 tu tp incik somi ada meeting so tgu la smpai tghari. jmp dr faz kat az zahra n dia ckp xde pape poblem. baby pon smakin sht. dr ckp mayb sbb perot aku kecik n baby smkin besar. dr last 2 week tyme aku wat detail scan tu baby berat 592g je kan..tp skang dh 728g..smakin besar tu..cepat betol budak bertuah ni besar. tu yg makan sume kuar balik tp yg duk cirit birit tu yg pelik bin ajaib. so, impian aku nk pose penuh tgl kenangan jele..huhu.

piEcEs of mE~

3 ulasan:

  1. salam

    hehe. takper. kan darurat tu. Yang penting jaga kesihatan diri dan baby tu.

    BalasPadam
  2. hi dear...u ke hubby org ganu?...
    i org ganu...org KT...<---- ceh, pkenalkan diri lak...hehe

    hurmmm.xpe la...u x puasa sbb kesihatan x mengizinkan kan...pas ni ganti la...

    BalasPadam
  3. rashid~
    salam. hehe tenkiu cekgu ;o)

    harzharun~

    i le org ganu..hehe. tula nk ganti nnt tu yg adesss sket :p

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular