Selasa, 13 Julai 2010

.....seorang sahabat..kawan..teman

saLam~

semalam agak terkejut bilak bukak fb tgk status kawan2 tentang kehilangan seorg kawan yg lemas di empangan kat india iaitu ramin.. ramin kawan tyme aku belajar kat uitm part 3 - 6 tp kelas yg len.. even aku x berapa rapat tp aku tau ramin seorg yg sgt baik sbg teman dan jugak student..sbbnya.. ramai yg suka berkawan ngan beliau dulu..jugak disukai lecturer.. bila dh tau tentang ni sebak plak aku..beliau kerja ngan uem n dhantar ke india..n dr info2 yg aku baca dr fb..beliau lemas tyme mandi kat empangan sana..n dr info blog kawan2 rapat beliau dia mmg seorg yg handal berenang..namun..takdir menentukan segalanya..sampai skrg beliau masih belum ditemui..marilah kt sama2 berdoa agar beliau jumpai dan sentiasa dilindungi oleh Allah swt. sungguh aku rasa terkejut & still rasa cam xpercaya namun itulah takdir..dugaan dan ingatan utk kita yg masih bernyawa...

semoga keluarga & plg utama isteri yg baru dinikahi taun lepas tabah menghadapi semua takdir ini...

*tambahan~ al fatihah buat arwah ramin yg telah dijumpai tghri td..semoga dtempatkan d sisi org beriman :(

piEcEs of mE~

1 ulasan:

  1. alfatihah ..

    Maut itu bila tiba tak ada yang dapat sekatnya.. mengatasi kehebatan manapun manusia..

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular