Jumaat, 30 Julai 2010

21 weeks

saLam~

skang dh masuk 21 weeks ye..very d excited mama n papa :O) dh dpt rasa baby gerak2 kan.. b4 dis aku juz rasa sikit2 kan n papa xdpt rasa.. n skang papa dh rasa baby gerak..hee suke sgt2 kan papa :O) tangan papa asyik pegang perot kite je skang.. dulu pon pegang jugak tp xde la cam skang asyik melekat je kat perot hehe..

skang aku duk sebok search pasal persedian skang n pas bsalin.. masuk forum susu ibu n mengandung sgt best..dpt tau pengalaman org len..teruja giless. last week aku tpandang set pas bsalin so aku tanya akak kat ofis ni apa yg bagus..dia ckp dia try mcm2 so setiap baby dia lahir mmg set dr brand lain2..dia ckp dia ada amek NR, salindah n len2 dh lupe..pastu dia ckp salindah pon ok amek dr awal..so survey2 le salindah tp sbb dh lewat try amek yg kedua je so xdele amek set..hehe nnt dh masuk 24weeks baru leh start makan.. n x sabar nk tunggu 12.8 ni nk p wat detail scanning..xsabar nk tau boboy ke gegel anak mama ni.. bila baca kat forum mcm2 andaian nk tau jantina baby smpai somi aku dh nek pening ada je aku duk ckp baby ni baby boy la.. baby ni baby girl la haha..last2 dia jawab tunggu jela 12.8 ni syg.... :p

*congrats pn sri aina liyana n ungku iskandar for ur baby boy :o)

piEcEs of mE~

3 ulasan:

  1. takw care yaa...kongsi kegembiraan...

    BalasPadam
  2. Mama faten upload la gambar.. nak tengok gambar mama faten ngn pewot..hehe

    BalasPadam
  3. cendoi manis~

    thanx a lot!

    hani~

    haha segan le hani nk tunjuk badan yg mcm belon dipam2 nih hoho

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular