Ahad, 20 Jun 2010

15 weeks

saLam~

kepenatan pulang ke kedah nengok tok nk operate masih terasa. skt belakang yg teramat.keadaan aku skang xleh duk lelama..sakit woo...xcukup kalsium nk kongsi ngan baby aku neh..hehe. pulang ke sana teman mama n separuh jalan sorento buat hal..wahaha..adeii.. sabar jela. bak kata abg amir..'tula abg amir xkasik cuti jgn cuti...' wohohohoo. at last smpai sana tok xjadik nk operate lak dh..tu yg terus balik je tumpang pak ndak..

berbalik kepada tajuk lak :O) last wed aku berjaya gak p wat check up kat az zahrah. 1st checkup kat situ tp dh 3rd checkup sbenarnya..sblum ni p klinik shamsiah n an nur..somi aku dh decide nk wat regular check up kat az zahrah pas kak bilah n abg amir coh p az zahrah wat detail scan. masuk jmp doc n scan..ni 1st tyme somi aku tgk sbb yg 1st aku scan dulu aku masuk sorg2 je..hehe. somi aku teruja abes sbb yg 1st xdp tgk. so sume lam keadaa baik.. doc ckp baby tgh termenung sbb tgn kat atas dahi..kendian berdoa lak..adeii baby aku nih..mcm2 le haha..so next checkup next month..n hari ni dh 15 weeks 4 days..dh 5 bulan baru wat detail scan kot.

skang bile meniarap je ada rasa sumthing kat perot..wahh xsabar rasanya ;o) perot pon dh nmpak even awal2 dh nmpak sbnrnya sbb dh terbuncit.pas kawen xsempat nk diet bile tau dh peknen haha. tp aku still pakai jeans wahaha.setiap kali pakai jeans setiap kali tu jugak la kena marah..'syg jgn pakai jeans lagik sian baby abg' wahahahaha n alasan tetap dberikan..jeans ni longgar la :p skang jugak dh xlapar cam dulu. bfast kul 7am..kul 10am dh lapar..kul 1pm lak ptg lagik..malam mkn lagik..cane x gemuk hehe..tp skang gemuk xpe ada alasan..mkn byk alasan baby dh lapar hahah..best2..tp kan seb bek aku xde mengidam pelik2 yg susah nk carik..apa yg aku nk makan mmg sng jela somi aku nk carik hehe.. harap2 sume nya bjalan ngan baik la yer..mama ngan papa xsabar nk tau baby boy ke girl :O)

* happy father's day to daddy n baba..n jugak papa to be ;o)

piEcEs of mE~

1 ulasan:

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular