Isnin, 5 April 2010

apdetan secara rambang

haluuuu. oleh kerana kemalasan aku tuk mengapdet pasal my wedding day..so, aku letak link je la ye :D
tp sebelum tu aku nk ucap jutaan terima kasih buat my OP, MUA n WP (wp ke?) atas berlangsungnya wedding aku tuh. kalo nk citer dari A-Z.. mmg banyak sedih dr happy kot :p tp yg lepas tu lepas la.. hehe
so, sila lah layan pics aku di blog2 mereka yg hebat *2 thumbs up*




sekian terima kasih 

.until.hEr.drEam.comE.truE.

4 ulasan:

  1. cantiknye baju...pelamin...deco..n everythings..

    BalasPadam
  2. cntiknye....sgt cntik...sape yg mekap kan awak..(klu boleh nk no phone die bole??)

    ohhh...mmg cntik...puji lagi!!

    BalasPadam
  3. si kecil~
    thanx kepada mereka yg hebat!

    fieraz~
    chomel yg makeup..u masuk blog dia ada no phone. i dh link kat MUA tu :D

    BalasPadam
  4. fatrina..knp plak byk yg sedih???sabar je lah tau..
    yg penting...skg dh bbaloi2 bahagianya kn. btul lah kata ppatah...bsusah2 dahulu, bsenang2 kemudian.
    well done, dear!!

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular