Ahad, 18 April 2010

selamat tinggal sayang

.until.her.dream.come.true.
her dream mmg dh nyata. n aku rasa mau kembali ke blog asal aku.. walk of life. blog ini biarlah menjadik kenangan aku bersama mr somi dlm meniti hari bahagia ;o)
so, harap semua b2b @ sesape yg dh follow aku (cewah mcm le glemer) harap2 singgah la ke blog 1 lagik..tenkiu ;o) sbb aku rasa blog ini x lagik seswai tuk bercerita selanjutnya memandangkan tajuk blog ni tergantung setakat u je..hehe

.until.hEr.drEam.comE.truE.

salam

saLam~

saya rindu utk berblog di sini..sudah lama tidak menjenguk teman2 seperjuangan.. mungkin yg mengandung sudah melahirkan..yang merancang sudah mendirikan masjid..yang sakit sudah kemabali sihat..huhu betapa aku malas tuk apdet di sini sebenarnya. tp memandangkan blog 1 lagik dh selesai sumenye..so aku harap aku kan menyambung kembali di blog ini ;o) n jugak saya mau menukar segala2nya di sini biar ceria n kembali aktif blog ini. insyaallah..

owhh saya telah terlupa ulang tahun blog ini ke 2 pada 8 april yang lepas..hohoh..

piEcEs of mE~

luvly hanibuLan

prE-hanimung
bukit tinggi
2.3~3.3.2010
.
.
v

hanimung
bali escapE
24~27 mac 2010
.
.
v

with luv :o)


until.hEr.drEam.comE.truE.

Jumaat, 9 April 2010

hanimunang di hari len

hoho tajuk! cite pasal hanimunang aku ngan mr somi ( dh tukar dr incik bintang ye :D) akan di tunda sekejap. aku nk bagi laluan kat cite bertiga lebih baik :D 

alhamdulillah..terima kasih atas kurniaanMu Ya Allah
*kami bahagia menanti kedatangan org baru*
-doakan kami selamat-


.until.hEr.drEam.comE.truE.

hanimunang di hari len

hoho tajuk! cite pasal hanimunang aku ngan mr somi ( dh tukar dr incik bintang ye :D) akan di tunda sekejap. aku nk bagi laluan kat cite bertiga lebih baik :D 

alhamdulillah..terima kasih atas kurniaanMu Ya Allah
*kami bahagia menanti kedatangan org baru*
-doakan kami selamat-


.until.hEr.drEam.comE.truE.

Isnin, 5 April 2010

apdetan secara rambang

haluuuu. oleh kerana kemalasan aku tuk mengapdet pasal my wedding day..so, aku letak link je la ye :D
tp sebelum tu aku nk ucap jutaan terima kasih buat my OP, MUA n WP (wp ke?) atas berlangsungnya wedding aku tuh. kalo nk citer dari A-Z.. mmg banyak sedih dr happy kot :p tp yg lepas tu lepas la.. hehe
so, sila lah layan pics aku di blog2 mereka yg hebat *2 thumbs up*




sekian terima kasih 

.until.hEr.drEam.comE.truE.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular