Isnin, 1 Februari 2010

updated: jumaat+sabtu+ahad

hallluuuuuuuuu. caner perkembangan uols sume? jgn yg je duk bkembang udah..cam aku ko..haha. 3 hari berturut2 aku duk pusing2 tanpa henti *cane ye pusing2 tanpa henti tu???* carik barang2 n apa yg patut. tp xde la 24 jam aku pusing2. juz 3 4 jam non stop hoho. start jum aku p nilai sorang2 carik sabun tu. mulanya nk beli coklat je tp takut x sempat plak. tp xjumpa golden foil @ silver foil lak. huh nyampah!.

sabtu lak aku paksa abg aku ikut p ssf sbb nk carik bunga pahar aka bunga telur yer adik2..haha. giler pusing pale otak aku bila masuk ssf sg buluh tu. dulu tyme akak aku kawen aku dh pernah p sana. tp skang lagik byk  barang yg best!. rasa nk beli sume je.tp sbb menteri kewangan ada ikut so aku tpaksa membatukan diri je n bfikir2 nk p sdr lak haha. tp bunga telur xjumpa2 gak. then, p ikeA sbb nk carik drawer putih. ritu dh ada jmp kat masalam. tp pk2 cane nk angku balik ganu tuh. tu yg carik kat ikea je. seb bek ada..hehe. pastu round2 d curve jap n balik..

ahad lak aku paksa lagik abg aku p jalan tar. nk p semua house lak. p sayang u xde yg bkenan. p sinyi baru jmp. n tyme tu abg aku mmg bsemangat nk beli itu beli ini. n aku plak mmg serah 100% kat dorang tuk decide bunga telur cane.. bakul yg bentuk cane..haha. sbb aku dh letih nk pk sume lam masa singkat ni. n aku tambah jgk gift tuk meja beradab. gift yg aku beli tuk family incik bintang kat situ lagik murah dr aku beli kat TQ nilai. ceh! mencikssss. so, bunga telur n VIP gifts dh setel. pastu singgah bunga ribbon jap. saje nk tunjuk bunga telur yg aku nk ritu tp xde reben lak dorg nk wat..boleh ke cam tu?? naseb la ko! tp foil o xjmp2. kertas crepe xjadik lak.huhu. seb bek aku xbeli byk2. huhu. then, singgah 1 kedai tu apa nama yer.. lupe. jual barang2 kawen gak. kat situ beli bakul lak n pot puri. dan lagik aku singgah kat sogo tuk membeli set make up sbb ritu dh beli perfume tp juz 2 brg je. haha. akak ipar incik bintang soh tambah kalo nk..haha so aku pun apa lagik.. beli jela. resit ofkos la pas kat incik bintang.ekeke. malam plak p fitting baju kat rumah kebaya. cantek tp aku bkenan kat yg len plak..haha cane tuh? bila balik baru rasa nk tukar yg tu..so, tgk la keadaan cane nnt. huhu.

.until.hEr.drEam.comE.truE.

2 ulasan:

  1. wah! byk progress tu...mmg penat kan. bestnye dpt baju dr rumah kebaya. sure awk sgt canik + berseri dgn baju from rumah kebaya :)

    BalasPadam
  2. miss F~

    byk progress tp byk lagi x setel..uwaaa..baju je cantik hukhuk

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular