Jumaat, 5 Februari 2010

tudung vs veil

yuhuuuu..
sedang mencarik idea sama ada nk pakai tudung saje @ +veil tyme sanding nnt. sbbnya baju aku dari rumah kebaya sudah sarat. *thanx sitinur for that kebaya*  ermm..incik bintang n fairus *asben sitinur* ckp better xyah pakai veil. aku pun tgk mcm ok kalo xpayah pakai veil tu. tp tudung mcm mana ye yg seswai kalo xde pakai veil? any suggestion?? berat pulak nk pk..xpe..slow2 pikiaq naa..

owh ya..kad aku dh siap. hehe. santek! *pasan sdr plak dh* tp still lam proses tuk print nama lak. incik bintang soh print atas sticker n terus tampal. so, smlam p sunway n kebetulan nk carik kasuk nikah n sanding gak. seb bek ada kat mph. dh le aku beli cutter tuk aku nk wat kerja2 seni aku.. tetiba org yg rasmi dulu adalah incik bintang. tyme aku nk beli kemain jeling je sbb ckp mbazir je. haha. so misi mencari kasut..mula2 aim kat charles n keith tp tarak *sedey* semua kedai kasut aku masuk sume tarak! nyampah. huhu. masuk walk in aku jmp mmg kasut tuk nikah punyer. macam2 jenis ada. so aku amek le 1 tuk nikah. pastu dh nk balik tnampak mod lak. hehe patah balik n jmp kasut tuk sanding lak..ekeke.. tinggi u.. haha so sama tinggi la kt nnt ye yang! eh tp xjugak..still pendek walaupon kasut ku tinggi 4 inci pon huhu.

td ptg plak p amek baju nikah kat kedai abg halim *as suggested by nawal hehe* seb bek baju dh siap tp lengan labuh sket.huhu. so kena dtg amek esok lak.

.until.hEr.drEam.comE.truE.

4 ulasan:

  1. heeee, tak sabar nak tengok baju awak!! mesti abang halim buat santek kannnn..ingat nak buat dengan abang halim jugak all in sme, tapi macam dah tergatal pergi book dengan orang lain. but dia sangat b aik if kena caranya. LOL. dan rrespek gile kan even though dia kudung.

    eh tudung tu pakai la yang keras2 tu, LOL. don pakai lembik2, nanti lari tak kena dengan baju. mesti baju fat cantekkkkh

    BalasPadam
  2. waahhh..diam x diam fatin da nk kenduri kan!! congrats2!! intan doakan semuanya berjalan lancar on your big day yek! :) intan maybe xdpt dtg nnt coz da agaks sarat utk berjalan jauh ke trg..hehe..anyway..intan doakan semoga berbahgia hingga ke akhir hayat dear! aminnn... (^_^)

    BalasPadam
  3. dear...kalo baju dah mleret2...juz pakai veil pendek je...itu tips from my vendor..

    BalasPadam
  4. nahwal~

    hehee..baju nikah biasa je..xde glam2 pon..hehe..

    eentan~
    thanx dear..hehe..xpe2 xdtg ganu tp dtg kat kajang pon boleh hehe

    harzharun~
    tula dh try 1 veil yg pendek..tp tgk la cane nnt..hehe neway thanx dear!

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular