Selasa, 5 Januari 2010

owh donia

saLam

huhu semalam aku dh p antar surat resign kat sumber manusia. bdebar gak takut2 byk plak soal jawab pn syakila tu sbb sebelum ni roommate aku tuh p antar surat leh tahan gak soklannya. tp kat surat tu aku back dated 30.12.2009. hehe so 29.01.10 ni aku last day..so, pas tu aku akan fokus kat wedding aku yg aku rasa aku dh delay yg amat.huh! cam hangat2 taik ayam je wat preps tuh. life pas kawen xnk la citer lagik cane..tp yg penting incik bintang dh tukar p hq kat nilai. xde la jauh lagik nk berulang alik p keje n xde la alasan2 yg xbape nk logik lagik pas ni n jugak xde la lagik asyik duk kat ofis cawangan sg merab jer *sila baca:rumah* buat aku jeles je..hehe.

berat hati sbnrnya aku nk benti. mmg sume akui yg perangai seseorg wat sume xtahan tp alhamdulillah aku xde pape poblem lak ngan dia. awal2 dulu je agak sukar nk terima apa segala yg dihamburnya. skang sume dh ok n sampai org ckp kalo dia panggil bwk fatin skali..nnt lembut hati dia..wahahha kelakar la pulak. tyme aku kena carut dh ko xde masa tu mmg lerrrr nampak cam ok je. cuma apa yg jadik 1 masalah besar ialah bila team aku mmg dh xngam. asyik kena attack je. sampai si A ckp "fatin segak sgt kot..tu yg dia jeles" lam loghat utara. n si B plak kata "mmg la fatin, bila -ve jumpa -ve mana boleh..-ve mst ngan +ve" huhu. tp dr apa yg aku perhatikan..sape yg guna aircond mmg dia ok. sebelum balik td pun ada yg dtg gosip2 d petang hari n bitau yg kitorg benti sbb meetg last week. mmg kitorg terasa ngan apa yg jadik. baru skali kitorg x p meetg tu kitorng di cop nk dajalkan dia lak. tp anak ikan dia tu xwat keje elok je ckp xde nk marah langsung..n sebabnya kitorg ni xpernah p jmp dia n dak tu selalu jmp dia. tu aku ckp sape yg guna aircond mmg akan mantop la ngan dia. aku pun dh letih ngan politik n apa jadahnya lagik lam tu n bek aku benti. rezeki ada kat mana2. kalo xde sape nk ajak aku keje lagik. aku berkhidmat kepada incik bintang jela ekekeeke. tp xnk ar aku nnt kena pakai kain batik je huhu. tyme aku tanam anggur + prepare aku nyer wedding, insyaallah aku akan tolong kawan aku wat keje dia. attend meeting ke wat pape jela. dpt gak income sket2. heeee. rini aku nyer status kat Gtalk~setel apa yang patut sebelum cuti panjanggggg mmg menjeleskan ofismate aku..hehe siap sri n ida sound aku lagik.ekeke

so, permulaan taun 2010 agak xbest tuk aku punyer keje n aku harap akan ada sinar baru taun ni tuk aku nyer keje. insyallah...

piEcEs of mE~

5 ulasan:

  1. InsyaAllah .. moga segalanya akan kembali baik malah akan lebih baik lagi dari sebelumnya utk fatrina.

    BalasPadam
  2. tak berapa nak faham

    1. dia tu siapa ?
    2. guna aircond tu apa maksudnya ?

    apa-apa pun selamat berkebun anggur dan selamat menyediakan persiapan untuk hari bahagia. betul ... rezeki ada di mana2, dan kadang2 tu lebih lumayan dan menyenangkan lagi, macam yang sedang saya nikmati sekarang,

    BalasPadam
  3. rashid~

    tenkiu cekgu ;o)

    al-lavendari~
    1. DIA tu..hehe nnt sy cite d lain forum k..;o)

    2. guna aircond tu ganti guna kipas a.k.a suka ampu huhu

    thanx bos..wish me luck cam bos gak!

    BalasPadam
  4. tahun nie-dirikan masjid

    tahun baru-dpt ahli keluarga baru; rezki akan bertambah

    may ur hv fantastic wedding & hepi ever after life

    (^v^)
    hehe

    BalasPadam
  5. cimon~

    wah..muncul kembali kamooo. thanx!

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular