Sabtu, 2 Januari 2010

kaler

susulan kepada entry aku yg lepas. keliru pasal kaler. haha. actly, aku dh pilih kombinasi kaler yg aku maksudkan kat photoshop. then, aku try search calour pallate n aku jmp color scheme desingner 3 n aku pilih2 kaler yg aku nk tu.

ni yang aku try wat kat photoshop. agak soft.

ni lak yg dh otomatik kuar. yg ni agak garang sket pink tu
shocking pink..baju raya aku kaler ni n aku berjaya gegarkan ofis ngan kaler itu wakaka

so, aku dh soh adik2 aku beli kain kaler itu. kain baju melayu abg aku jugak sudah di beli ngan kaler itew. hehe santekkk!

.until.hEr.drEam.comE.truE.

5 ulasan:

  1. you, u tengok tak wedding serina anak chef wan? Lynda rahim kata fuschia pink is the colour for 2010 weddings! huhu!! menyerlah uu!! (i think i wrote this comment, but rasa macam ragu2, haha sila publish salah satu)

    BalasPadam
  2. sy pun dari dulu2 dok carik baju pengantin kaler nih. susah tau nak jumpa especially overcoat utk laki. tapi at last jumpa gak la yg agak2 seiras. hiks

    BalasPadam
  3. nahwal~

    yup..i tgk.. n tetiba rasa wahh hehee..tp xdela i guna kaler tu sume..at least ada la selit sikit2..hehe

    fuchsia~

    haaaa yg u seswai sbb mmg kaler ni kan nk..hehe gud luck dear ;o)

    BalasPadam
  4. HEHE. my fiance tak suke pink karer, terpaksala ketepikan hasrat. haha. kecewa! ada sipi2 tu kira ok what. hehee

    BalasPadam
  5. nahwal~
    yupp! yg penting kita puas hati *wink2*

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular