Sabtu, 26 Disember 2009

tertunggak 1

saLam~

071209

tarikh keramat buat aku n my luvly bro.hehe. tp taun ni xde celebrate ngan family aku sume sbb dorg kat ganu. kat sini pun tgl kami bertiga je. 2 3 hari b4 besday aku, aku kuar ngan incik bintang n dia bg aku present in advance la kunun2. haha padahal takut lupe la tu..hehe. tarrrraaaaaaaaaaaaa..ni dia yg aku dapat..


thanx incik bintang.

tp agak sedey la kan..sepatutnya kitorg kuar celebrate kat luar malam tu. tp xdpt last mnt sbb incik bintang kena tlg adik dia si Jiha. tetiba kete rosak lak. huhu. sedey :( tp pape pun jadik thanx byk2 buat incik bintang sbb byk buat aku happy n layan kerenah aku. n skang kitorg lam fasa happy sgt2 menanti hari bahagia tiba ewahh ;o)

thanx jugak kepada sume family n frens yg wish kat my FB. syg korang sume mmmuaaaxx! LOL!

piEcEs of mE~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular