Isnin, 28 Disember 2009

kekeliruan lagik!

haha.asyik keliru.ngok ngek tol. aku keliru sbnrnya ngan warna tema aku. aku ckp purple+pink. tp aku pernah bitau jugak lavender.huh. tp apa nama sbnrnya ek?? yg cam bunge n tulisan kat blog aku ni apa nama kaler ni ek? tp yg pasti bukan lavender sbb lavender adalah baby purple rite? waaaaaa..warna pun leh keliru. dh le tgl 2 bulan je lagik.haih!

kalo boleh mau kaler ini. kombinasi kaler ini. apakah kaler ini yer??
.
.
.
v

.until.hEr.drEam.comE.truE.

8 ulasan:

  1. better print colour dan tunjuk kat vendor2 awak.. hihi.

    p/s: ni dalam famili purple, tapi tuhla.. saya pon xarif.. huhu

    BalasPadam
  2. hehe tengok kaler pallet la sayang.

    BalasPadam
  3. nahwal~
    aah kan..bijak2..nape i x bijak yer..?? haha

    BalasPadam
  4. sama theme la kita....bleh share2 idea nti!=)

    as for me, i'll go for mixture of

    pink+purple+magenta = xtau warna apa.

    hehe.

    take care!=)

    BalasPadam
  5. cindellyna~

    hehe..yupp! boleh share2..caring is sharing rite ;o)

    BalasPadam
  6. hehe. for kawen, nak pakai pink or purple tak dapek la, my fiance allergic to pink. hha. so pakai time tunang je. hihihi. its actually lavender, not pink. dah jumpe ke? hehe

    BalasPadam
  7. nahwal~

    hehe..dh2. actly, kaler tu more kpd combination of pink n purple..mayb akan ada 4 kaler..ekeke tp nama xtau la plak..hehe nnt i tunjk kaler tuh..

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular