Isnin, 21 Disember 2009

hiv test : kompius

mmg kompius! last week mummy aku p amek borang HIV kat klinik. aku mintak tlg dia p amek sbb aku baca kat blog2 bride to be yg form tu kena amek kat sana n test boleh wat kat mana2. sampai sana mummy xdpt amek sbb org tu ckp kena wat appointment. erkk?? mummy call aku n aku ckp amek borang je xyah la nk wat appointment bagai kan.. then mummy p lagik skali n perkara yg sama jugak jadik! cian mummy n daddy. huhu. so kebetulan jumaat lepas cuti kan n last mnt aku balik ganu. so hari sabtu tu aku p ar. ckp punya ckp mmg xdpt amek. haih! aku mmg kompius tahap apa pun aku xtau la. so cane nih?? ada sesape leh tolong??

updated: haaa xde kompius lagik. aku dh call JHEAT. kan senang kalo aku ikut ckp daddy ritu soh call JHEAT je..ekeke. so, leh amek form HIV n wat test tu kat mana2 je. xkira la aku org mana. asal amek form asal kat klinik kerajaan tu @ JAWI. sekian tq

.until.hEr.drEam.comE.truE.

4 ulasan:

  1. u....borng hiv tu amik kat ne sebenarnya...my fren ckp amik kat pej agama..kalo kat terengganu?..aiseh..i pon konpius ni..

    BalasPadam
  2. harzharun~
    form tu leh amek kat klinik kerajaan.jheat mmg dh ada list klinik tu n bila leh wat test tu.yg i p ritu kat klinik kesihatan hiliran tu n test tu hanya ada hari isnin,selasa n rabu. tp kena wat appoinment dulu..

    BalasPadam
  3. dear..
    kalo nak cepat, pegi klinik kat bandar baru ampang
    kat area belakang spektrum
    amik borang
    isi borang
    HIV test
    on the spot dpat result
    tp after 2pm everyday :)
    xpayah appointmnt2

    try laa :)

    BalasPadam
  4. balkidz_hunny~

    jauh nyerrrr huhu...tp kalo dh xde idea akan ku tuju ke sana jugak hehe thanx dear!

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular