Khamis, 31 Disember 2009

gudbye 2009 n welcome 2010

saLam~

meh dekat2 rapat2 lagik.nk bercerita sket.sume duk bercerita pasal taun 2009 kan. aku pun nk ngediksss bercerita taun 2009 aku ;o) jom sesama kite review apa yg aku lalui secara kasar..secara halus len plak jadiknya..

suku pertama 2009

aku bertemu dgn seorg jejaka yg bakal menjadi teman idup aku sehingga akhir hayat aku.insyaallah. tidak lupa jugak terima kasih buat seseorg sbb blog aku ade kat bloglist dia. tu aku kenal incik bintang ;o) aku jugak dpt bkerja dgn KDN setelah beberapa bulan menunggu jawapannya. 3 bulan pertama mmg aku berada dalam graf dperingkat yang tertinggi kerana aku dkurniakan teman yg amat menyayangi aku seadanya. & yang paling aku happy family aku yg tcinta jugak turut sama merasai kegembiraan aku ;o) thanx a lot!

suku kedua 2009

masuk fasa ke2 taun 2009 ni agak bercelaru sikit dgn workload kat ofis. byk keje yg pelik2 muncul utk dsetelkan dgn keadaan ofis yg agak huru hara.huhu.  tp aku jugak bsyukur sgt2 sbb aku masih di beri peluang meneruskan pjalanan cinta aku ke pringkat seterusnya. n aku buat keputusan nk btunang skali ngan nikah. sbbnya hahhaaaaa.. xyah la bitau.kelakar!

suku ketiga 2009

aku rasa dalam masa ni mmg mencabar minda aku yg amat. dengan keadaan ofis yg semakin kelam kabut.. dengan masalah yg tetiba aku xtau ujung pangkal n tetiba aku dpersalahkan. huhu. masa nilah aku mengenali erti manusia sbnrnya. tp aku xsalahkan sesapa. mayb aku yg salah n jugak mayb aku menjadik mangsa keadaan. apa pun yg dh jadik..life must goes on. xde apa yg nk dputar balik n past is past ;o)

suku keempat 2009

suku terakhir taun 2009. yeayyy! aku sgt happy sbb skang dlm mood persiapan tuk kawen..lallalaa. tp keje plak aku rasa graf aku teramat lah merah n berada kat 0 kot. hahaaaha.. menitik air mata je teringatkan keje. haih. tp apa aku kesah..yg penting aku happy ngan life aku.. cuma lately aku rasa aku sgt sensitif! huhu.. n mangsanya adalah incik bintang ye kawan2..hehe..

2009 taun terakhir aku hidup sebagai seorang anak yg manja & degil..seorang adik & kakak yg manja n baik kot..haha. n jugak sebagai anak dara wahahhaa.

gudbye 2009 n welcome 2010

2010.....??? tgu la taun depan esok baru bcerita 2010..hehe

piEcEs of mE~

6 ulasan:

  1. 1. rupanya fatin baru kenallah tunang ye. suku pertama tahun 2009. kalaulah ku tahu ...!

    2. kesian incik bintang tu ye !

    3. selamat tahun baru. semoga tahun baru lebih sukses, tenang, gembira dan bertambah keimanan dan ketaqwaan.

    4. malas nak keluar blog ni ... dok layan lagu. kalau letak lagu P. Ramlee mungkin saya pindah terus ke laman ini, hehehe

    BalasPadam
  2. yeah... my 2009 is not so good! esp tang keje.. hoping for better one 2010!and wishing you happy new year too:)

    BalasPadam
  3. al-lavendari~
    1.yupp ngeee..tp apa yg kalo ku tahu tu bos? hehe

    2.nape kesian kat dia? uwaaa sape nk kesian kat sy lak?huhu

    3.selamat tahun baru jugak bos..

    4.hehe nnt sy letak lagu pramlee 1.. tp sume lagu tu dh jadik xbetoi dh tu..huhu

    BalasPadam
  4. maya amir~

    yup! tang keje mmg down sket..hehe..happy new year ;o)

    BalasPadam
  5. hepi new year...wah..dah nk kawen?? :)

    hepi2..n tahniah..

    BalasPadam
  6. cikpid~

    hepi new year too. hehe insyaallah ;o)

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular