Sabtu, 26 Disember 2009

d lovely choc to him!

salam~

hah ko. dh rajin tahap otomen nih. hehe. kali ni aku nk cite pasat gift gak. aku lak kasi kat incik bintang. dh lama aku order tp asyik xdpt sbb tuan punyer blog itu sgt bz sbb still student. bile tgk kata blog dia yg dia sudah kembali aku cepat2 email ty yg aku nk order dulu tu still valid ka?? hehe so, dia ckp ok..n ty bila nk..tgk punya tgk date bulan ni.. rupenye2 last week adalah genap setaun aku n incik bintang jmp buat pertama kalinya. haha. setaun je baru ok.. aku xde cam org len bcinta cintun makan taun huhu. xde rezeki. xpela aku harap aku akan bcinta ngan incik bintang untuk selama2nya pas ni ok..aminnnn. ehhh meraban plak aku ye.. so, aku juz bagi coklat kat incik bintang ekekee...

.
.
.
v


d lovely choc!

kunun2 nk wat seprais tp haram je. awal2 dh kantoi sbb aku xtau jalan nk p amek cane haha. siap tsasul nnt leh makan terus. adeiii sengal tol. tp incik bintang tetap xtau apakah makanan itu. dia ckp mayb cupcake @ choc. hehe. best choc ni. n sesapa yg bminat leh la p jenguk2 blog suezir boxes.

piEcEs of mE~

2 ulasan:

  1. Err... tak de ke sebijik untuk kak tie !! Uwaaaa......

    BalasPadam
  2. tie~

    ekekkee..tguuu nnt sy buat sdr sy bagi kat akak ea..baru nk menuntu nih...;o)

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular