Khamis, 31 Disember 2009

gudbye 2009 n welcome 2010

saLam~

meh dekat2 rapat2 lagik.nk bercerita sket.sume duk bercerita pasal taun 2009 kan. aku pun nk ngediksss bercerita taun 2009 aku ;o) jom sesama kite review apa yg aku lalui secara kasar..secara halus len plak jadiknya..

suku pertama 2009

aku bertemu dgn seorg jejaka yg bakal menjadi teman idup aku sehingga akhir hayat aku.insyaallah. tidak lupa jugak terima kasih buat seseorg sbb blog aku ade kat bloglist dia. tu aku kenal incik bintang ;o) aku jugak dpt bkerja dgn KDN setelah beberapa bulan menunggu jawapannya. 3 bulan pertama mmg aku berada dalam graf dperingkat yang tertinggi kerana aku dkurniakan teman yg amat menyayangi aku seadanya. & yang paling aku happy family aku yg tcinta jugak turut sama merasai kegembiraan aku ;o) thanx a lot!

suku kedua 2009

masuk fasa ke2 taun 2009 ni agak bercelaru sikit dgn workload kat ofis. byk keje yg pelik2 muncul utk dsetelkan dgn keadaan ofis yg agak huru hara.huhu.  tp aku jugak bsyukur sgt2 sbb aku masih di beri peluang meneruskan pjalanan cinta aku ke pringkat seterusnya. n aku buat keputusan nk btunang skali ngan nikah. sbbnya hahhaaaaa.. xyah la bitau.kelakar!

suku ketiga 2009

aku rasa dalam masa ni mmg mencabar minda aku yg amat. dengan keadaan ofis yg semakin kelam kabut.. dengan masalah yg tetiba aku xtau ujung pangkal n tetiba aku dpersalahkan. huhu. masa nilah aku mengenali erti manusia sbnrnya. tp aku xsalahkan sesapa. mayb aku yg salah n jugak mayb aku menjadik mangsa keadaan. apa pun yg dh jadik..life must goes on. xde apa yg nk dputar balik n past is past ;o)

suku keempat 2009

suku terakhir taun 2009. yeayyy! aku sgt happy sbb skang dlm mood persiapan tuk kawen..lallalaa. tp keje plak aku rasa graf aku teramat lah merah n berada kat 0 kot. hahaaaha.. menitik air mata je teringatkan keje. haih. tp apa aku kesah..yg penting aku happy ngan life aku.. cuma lately aku rasa aku sgt sensitif! huhu.. n mangsanya adalah incik bintang ye kawan2..hehe..

2009 taun terakhir aku hidup sebagai seorang anak yg manja & degil..seorang adik & kakak yg manja n baik kot..haha. n jugak sebagai anak dara wahahhaa.

gudbye 2009 n welcome 2010

2010.....??? tgu la taun depan esok baru bcerita 2010..hehe

piEcEs of mE~

Isnin, 28 Disember 2009

kekeliruan lagik!

haha.asyik keliru.ngok ngek tol. aku keliru sbnrnya ngan warna tema aku. aku ckp purple+pink. tp aku pernah bitau jugak lavender.huh. tp apa nama sbnrnya ek?? yg cam bunge n tulisan kat blog aku ni apa nama kaler ni ek? tp yg pasti bukan lavender sbb lavender adalah baby purple rite? waaaaaa..warna pun leh keliru. dh le tgl 2 bulan je lagik.haih!

kalo boleh mau kaler ini. kombinasi kaler ini. apakah kaler ini yer??
.
.
.
v

.until.hEr.drEam.comE.truE.

Sabtu, 26 Disember 2009

tertunggak 2

saLam~

ni lagik pasal 071209..

juz nk bagi ombak besar kat mereka yg wish kat FB aku.. walau xde la ramai sbb aku bukan le artis glemer ekeke.. luv u ols. mmuaax!



 
 


piEcEs of mE~

d lovely choc to him!

salam~

hah ko. dh rajin tahap otomen nih. hehe. kali ni aku nk cite pasat gift gak. aku lak kasi kat incik bintang. dh lama aku order tp asyik xdpt sbb tuan punyer blog itu sgt bz sbb still student. bile tgk kata blog dia yg dia sudah kembali aku cepat2 email ty yg aku nk order dulu tu still valid ka?? hehe so, dia ckp ok..n ty bila nk..tgk punya tgk date bulan ni.. rupenye2 last week adalah genap setaun aku n incik bintang jmp buat pertama kalinya. haha. setaun je baru ok.. aku xde cam org len bcinta cintun makan taun huhu. xde rezeki. xpela aku harap aku akan bcinta ngan incik bintang untuk selama2nya pas ni ok..aminnnn. ehhh meraban plak aku ye.. so, aku juz bagi coklat kat incik bintang ekekee...

.
.
.
v


d lovely choc!

kunun2 nk wat seprais tp haram je. awal2 dh kantoi sbb aku xtau jalan nk p amek cane haha. siap tsasul nnt leh makan terus. adeiii sengal tol. tp incik bintang tetap xtau apakah makanan itu. dia ckp mayb cupcake @ choc. hehe. best choc ni. n sesapa yg bminat leh la p jenguk2 blog suezir boxes.

piEcEs of mE~

2 months to go

suka
.
takut
.
berdebar
.
.
.

goin to be one in 60days

.big grin.


.until.hEr.drEam.comE.truE.

tertunggak 1

saLam~

071209

tarikh keramat buat aku n my luvly bro.hehe. tp taun ni xde celebrate ngan family aku sume sbb dorg kat ganu. kat sini pun tgl kami bertiga je. 2 3 hari b4 besday aku, aku kuar ngan incik bintang n dia bg aku present in advance la kunun2. haha padahal takut lupe la tu..hehe. tarrrraaaaaaaaaaaaa..ni dia yg aku dapat..


thanx incik bintang.

tp agak sedey la kan..sepatutnya kitorg kuar celebrate kat luar malam tu. tp xdpt last mnt sbb incik bintang kena tlg adik dia si Jiha. tetiba kete rosak lak. huhu. sedey :( tp pape pun jadik thanx byk2 buat incik bintang sbb byk buat aku happy n layan kerenah aku. n skang kitorg lam fasa happy sgt2 menanti hari bahagia tiba ewahh ;o)

thanx jugak kepada sume family n frens yg wish kat my FB. syg korang sume mmmuaaaxx! LOL!

piEcEs of mE~

Jumaat, 25 Disember 2009

kembali kepada asal

saLam~

hehe setelah beberapa bulan dibukak hanya kepada mereka yg nk menjadik follower aku..skang blog ini dibukak kembali. ekeke. rasa cam berkobar2 je nk berblog tp kita tgk jela ye takat mana semangat aku tuh..hahahaaa.

piEcEs of mE~

Rabu, 23 Disember 2009

updated : kasut + wallet + belt

semalam kuar ngedet ngan incik bintang sambil shop till drop.hehe. tp xdela beli bukan2 cam last week.ooppss bukan2? bguna jgk ye. so, semalam pusing2 n dapat beli 2 lagik hantaran utk incik bintang. dpt ngap kasut, wallet n belt. tinggal lagik cincin, jam, kemeja n yg len2 yg simple je.yg tu last minute pon sompat.

.until.hEr.drEam.comE.truE.

Isnin, 21 Disember 2009

yuhuuu

saLam~

wooooo dh lama giler xapdet.apa nk jadik aku nih..ekekee. xpela asal aku bahagia kan. even agak menderita ngan keadaan keje aku skang. pape pun kepada sume harap2 happy jugak ;o)

piEcEs of mE~

hiv test : kompius

mmg kompius! last week mummy aku p amek borang HIV kat klinik. aku mintak tlg dia p amek sbb aku baca kat blog2 bride to be yg form tu kena amek kat sana n test boleh wat kat mana2. sampai sana mummy xdpt amek sbb org tu ckp kena wat appointment. erkk?? mummy call aku n aku ckp amek borang je xyah la nk wat appointment bagai kan.. then mummy p lagik skali n perkara yg sama jugak jadik! cian mummy n daddy. huhu. so kebetulan jumaat lepas cuti kan n last mnt aku balik ganu. so hari sabtu tu aku p ar. ckp punya ckp mmg xdpt amek. haih! aku mmg kompius tahap apa pun aku xtau la. so cane nih?? ada sesape leh tolong??

updated: haaa xde kompius lagik. aku dh call JHEAT. kan senang kalo aku ikut ckp daddy ritu soh call JHEAT je..ekeke. so, leh amek form HIV n wat test tu kat mana2 je. xkira la aku org mana. asal amek form asal kat klinik kerajaan tu @ JAWI. sekian tq

.until.hEr.drEam.comE.truE.

Sabtu, 12 Disember 2009

updated : pelamin+dewan+borang nikah+gelang

sila maklum ye. entry ni adalah entry tertunda. ekeke. pening aku pk kan pasal kawen ni. xde masa tol nk mengapdet blog ni. checklist pun berterabur lagik. seperti yg aku dh bitau last entry..raya aji baru ni aku pulang awal tuk bereskan mana yg patut. so tcapai jugak walaupun bukan 100% yer..sedih.

1.pelamin
aku p book kat zol mempelai. aku kenal zol mempelai dr kawan adik aku sbb tyme kakak dia kawen, dia guna khidmat zol mempelai n dia adalah 1st customer yg tbesar merujuk kepada staff kat zol mempelai tu sdr. then, aku baca kat blog SHE jugak gunakan khidmat zol mempelai. then, aku ada jugak tanya kat akak yg bakal makeup aku nnt kat mana best. so dia pun bitau kat zol mempelai ni. dh le nk carik kedai tu pusing 2x seb bek jumpa ;o). deposit paid tp still xde design @ kata putus tuk amek pakej ke x. pening!

2.dewan
aku x sempat nk p tgk dewan satu2. tp mummy n daddy dh book dewan tp aku xsure sbb xtgk lagik keadaan dalam tu cane.

3.borang nikah
aku soh daddy amek borang nikah tp borang HIV lak xde.huhu.

4.gelang
dh dapat gelang itu. dgn suka2 hati nya aku p amek yg 2x ganda harganya..ekekkee.

itu je yg mampu aku buat sbb hari raya aji tu aku demam n terpaksa +2 hari lagik mc..huhu



.until.hEr.drEam.comE.truE.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular