Isnin, 9 November 2009

updated: make up

yuhuuuu.last wiken adalah teramat sedey :(  sume balik ganu n aku sorang2 kat rumah. dtambah keadaan aku membeku dr incik bintang uwaaa. 2 hari aku duk bergoogle + blog walking + tgk buku pengantin. ngeeeh3 ;o) n tetiba aku decide nk book make up for my nikah n sanding *padahal xde nk sanding2 pun haha* tp untuk btandang belom ada lagik. so, make up tuk majlis di trg...

nikah: surihafiz
sanding: liza *butik saidatulnisa'*

.until.hEr.drEam.comE.truE.

3 ulasan:

  1. hi u...org tganu eh?..glad jumpa ur blog..ssh la nak merayau2 kat KT sorng2 tnpa guidance nak cr vendor yg best kat tganu..i follow u tau..

    BalasPadam
  2. i pun ska surihafiz nyer keje...tp i tunang on raya haji ke2..dah puas pujuk kak suri tp dia xnak wat..nak blk kg katanya...n 4 my wedding nnti dia dah suh ttp tarikh cpt2 sblm dia difully book..aiseh..camne la...mmg xde tarikh lg..

    BalasPadam
  3. harzharun~
    hi..yup. i org ganu.hehe. boleh aje nk follow. tula susah nk carik kat ganu. smpai kena import dr kl n kena + cost lagik huhu..cian kan kat kite..huhu

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular