Selasa, 17 November 2009

updated : majlis bertandang

halluuuu. last friday aku p pameran pengantin kat pwtc.hehe. x abes2 nk p sana. kali ni sikit je gerai. mulanya p nk usha2 baju bertandang jer. skali singgah kat booth apa nama ek..d renjis ke hape. tgk2 baju sume. kat situ ada sediakan pakej. kalo ikutkan nk baju je sbb incik bintang xnk pon pelamin. pk2 balik amek jela. makeup tuk hari btandang pun aku xde idea lagik. so amek la pakej kat situ. pakej tuk 1 psalinan baju+pelamin+makeup..ermm tu je kot. lupe lak dah. huhu. so, incik bintang bayar deposit n ada masa pas ni nk kena p kedai tgk bajunye. xjadik le aku nk bsua lagik ngan yam kat kimie kajang tuh ekeke.

.until.hEr.drEam.comE.truE.

8 ulasan:

  1. fatinn..
    wei..bila majlis nih??aku x smpt la nk g kat pwtc tu...alaa...mesti best kan..aku skang ni bt keje cincai jea..mana ada dpan mata aku sebat..x de nye nk plan2 kemain bagai..dua2 simple n selekeh..huahahhaa..

    BalasPadam
  2. qaseh~

    huhu...kahwin nk skali je..sp biarla jadik yg tbaik lam hidup..hehe

    BalasPadam
  3. hai sis ..blog hopping. forgot where i found ur link =)

    u amik baju dari rumah kebaya jugak kan? santek kan? the price is a bit high tapi sure worth it.

    have fun being pretty =)

    BalasPadam
  4. nahwal~
    hi dear..

    yup..rumah kebaya mmg sgt santek n sgt teruja ;o)

    BalasPadam
  5. Which one did u take (sebok je nak tau) if u dont mind telling..saja bertukar pendapat..

    I chose mine without my fiance..haha and just booked without telling him..he hates the sequins and beads on the guy's jacket..adei..my payed deposit oredi so cannot do anything lor

    BalasPadam
  6. nahwal,
    baju di rumah kebaya kah? erm...i amek baju baru..mayb xde lagik kot ;o)

    BalasPadam
  7. wow..tempah baru. i bet it'll look exclusive! =)

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular