Isnin, 9 November 2009

sekilas

saLam~

huhu susah tol nk masuk blog ni skang! malas nk log in hehe. wat 2 say..malas nk open to allz blogger *cam le ramai yg baca pon* skang aku berada lam keadaan yg amat kritikal. sesak nafas aku nih!. aku try tuk btahan tp aku harap sgt2 aku dpt p tempat yg aman tuk bkerja. aku bukan nk lari dr masalah tp kalo dh org len yg create sume poblem tu  n aku tjerat skali lamnya..bek xsah! dh le kepala aku tetiba buat hal je skang. asyik malam smpai pagi je sure sakit. n jugak aku xleh tdo! tensennnn!!! banyaknya dugaan tuk aku skang.huhu. tp aku tetap bsyukur sbb Dia syg aku kan? tu Dia duga aku.. ermmm.. harap2 sume akan bagus lorrrh.

piEcEs of mE~

2 ulasan:

  1. sabar ye.."setiap kesusahan ada kesenangan dan setiap kesenangan ada kesusahan. kepada Tuhan kamu berserah" surah al-Insyirah

    BalasPadam
  2. fatin

    1. keadaan apa tu yg amat kritikal ?

    2. saya ke yg tinggalkan masalah ?

    3. nak ajak keje sini pun, tak ada post.

    4. datanglah sini, kita minum2 kat kopitiam !

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular