Rabu, 18 November 2009

maaf

saLam~

maaf kerna sudah lama tiada pengapdetan. huhu. bersawang jugak blog aku nih. banyakk yg nk dikongsi bersama tp benda dh lepas xperlu diungkit bak kata incik bintang. td tgh membizikan diri aku dpt 1 sms.terharu sgt sbb dr bos aku! bertanyakan nape aku lama xapdet. hehe. so, kita jumpa kat wedding sri 22.11 ni yer bos. kepada semua rakan seperjuangan teruskan berblog yer..ekeke

piEcEs of mE~

Selasa, 17 November 2009

updated : majlis bertandang

halluuuu. last friday aku p pameran pengantin kat pwtc.hehe. x abes2 nk p sana. kali ni sikit je gerai. mulanya p nk usha2 baju bertandang jer. skali singgah kat booth apa nama ek..d renjis ke hape. tgk2 baju sume. kat situ ada sediakan pakej. kalo ikutkan nk baju je sbb incik bintang xnk pon pelamin. pk2 balik amek jela. makeup tuk hari btandang pun aku xde idea lagik. so amek la pakej kat situ. pakej tuk 1 psalinan baju+pelamin+makeup..ermm tu je kot. lupe lak dah. huhu. so, incik bintang bayar deposit n ada masa pas ni nk kena p kedai tgk bajunye. xjadik le aku nk bsua lagik ngan yam kat kimie kajang tuh ekeke.

.until.hEr.drEam.comE.truE.

Isnin, 9 November 2009

sekilas

saLam~

huhu susah tol nk masuk blog ni skang! malas nk log in hehe. wat 2 say..malas nk open to allz blogger *cam le ramai yg baca pon* skang aku berada lam keadaan yg amat kritikal. sesak nafas aku nih!. aku try tuk btahan tp aku harap sgt2 aku dpt p tempat yg aman tuk bkerja. aku bukan nk lari dr masalah tp kalo dh org len yg create sume poblem tu  n aku tjerat skali lamnya..bek xsah! dh le kepala aku tetiba buat hal je skang. asyik malam smpai pagi je sure sakit. n jugak aku xleh tdo! tensennnn!!! banyaknya dugaan tuk aku skang.huhu. tp aku tetap bsyukur sbb Dia syg aku kan? tu Dia duga aku.. ermmm.. harap2 sume akan bagus lorrrh.

piEcEs of mE~

sekilas

saLam~

huhu susah tol nk masuk blog ni skang! malas nk log in hehe. wat 2 say..malas nk open to allz blogger *cam le ramai yg baca pon* skang aku berada lam keadaan yg amat kritikal. sesak nafas aku nih!. aku try tuk btahan tp aku harap sgt2 aku dpt p tempat yg aman tuk bkerja. aku bukan nk lari dr masalah tp kalo dh org len yg create sume poblem tu  n aku tjerat skali lamnya..bek xsah! dh le kepala aku tetiba buat hal je skang. asyik malam smpai pagi je sure sakit. n jugak aku xleh tdo! tensennnn!!! banyaknya dugaan tuk aku skang.huhu. tp aku tetap bsyukur sbb Dia syg aku kan? tu Dia duga aku.. ermmm.. harap2 sume akan bagus lorrrh.

piEcEs of mE~

updated: make up

yuhuuuu.last wiken adalah teramat sedey :(  sume balik ganu n aku sorang2 kat rumah. dtambah keadaan aku membeku dr incik bintang uwaaa. 2 hari aku duk bergoogle + blog walking + tgk buku pengantin. ngeeeh3 ;o) n tetiba aku decide nk book make up for my nikah n sanding *padahal xde nk sanding2 pun haha* tp untuk btandang belom ada lagik. so, make up tuk majlis di trg...

nikah: surihafiz
sanding: liza *butik saidatulnisa'*

.until.hEr.drEam.comE.truE.

Sabtu, 7 November 2009

pomander ball

love it!
mau try ;o)
ketemu di sini

.until.hEr.drEam.comE.truE.

misi raya haji

raya haji ni harus pulang ke trg n banyak yg mst dselesaikan. mencari pelamin & berkaitan adalah misi utama tp di sana aku xde idea nk tuju ke mana. uwaaaaa. any suggestion?? helppp me! ;o)

.until.hEr.drEam.comE.truE.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular