Jumaat, 9 Oktober 2009

updated : ring+bedroom set+reception outfit

kemain susah nk update aku nyer blog yer.huhu.so sume citenye sudah basi yer.hhaaha.sesi apdetan adalah borong la gitu yer.

1.last pose seperti yg dh cite kat nota kaki aku @ walk of life, cincin aku..incik bintang dh beli.hehe. tinggal tengah survey gelang n cincin incik bintang lak. thanx to habib n jugak incik bintang ;o)

2.last raya lak aku beli set tdo kat lavino. haha. so impian aku sudah tcapai tuk dapatkan set tdo puteh ye ;o)

3.last week aku p rumah kebaya.best sbb kami dh test 1 baju. kebetulan jmp 1 baju yg sama ngan warna aku nak.putih+pink+purple ;o). mayb next week kena p lagik sbb incik bintang nk tukar dia nyer baju lak dah n aku nk bg aku nyer design huhu. neway thanx tu sitti dr rumah kebaya.love it!

.until.hEr.drEam.comE.truE.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular