Jumaat, 16 Oktober 2009

suka dan duka

saLam~

semalam 15 oct 2009 *nape aku asyik bercerita semalam jek??* bahagian pembangunan wat jamuan raya. mabeless beb. tp yg kdn wat ari isnin aku xjoin sbb ramai tu nk beratur amek makanan hehe. agak la meriah ye kawan2. xde nk cite pjg sbb cite nya 1 je iaitu makan+sawan gambar wakaka. so layan d picasssss ;o) tp xdela byk pon ekeke

3 dara pinggitan kesayangan cms

d technical team

wif dato' SUB PB

itu aje............... ;o)

then, aku p amek baju raya kat dzul de classic tp amatlah berdukacita kerana still xsiappp. huh. pelik aku! dh tawar hati aku nk tempah naju nikah kat situ.. bye2 je le! pastu saje singgah kat butik kimie kajang tuh. dgr citer kat situ malatop kan. aku try 1 baju tuh.. ada 1 benda yg aku rasa wah kelakar bangat ekeke ;o) biar la rahsia.....

nk tunggu my lovely mom n dad sampai, so kitorang p le tgk movie hehe n citer nyer adalah cloudy with a chance of meatballs sbb ni je cite yg ada n ngam ngan tyme nk balik kat mummy n daddy. citer best gak. sape2 yg ada anak2 tu p le tgk. ;o)

so, inila suka...duka...suka aku *wink*

piEcEs of mE~

2 ulasan:

  1. ngapa gambar saya x ada? dan saya amat jeles dgn CMS tu ! 3 dara !

    BalasPadam
  2. al-lavendari~

    aah la boss.boss p mana tyme sy kena sawan gamabr tu ek?? sure larikan diri nih ekkee

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular