Selasa, 6 Oktober 2009

menarik rambut dalam tepung

saLam~

wehhhhhhhhh tahap xde mood+malas tgh melanda aku *gilos* tp rini aku rojin sket.sket jela. haha. last week n last 2 weeks aku p menonton wayang gambar yer. *ewah skema ayat* di 2 lokasi berbeza n masa jugak tentunya berbeza ye. 2 minggu lepas nun aku tgk citer g force n last week aku nengok sorority row. n minggu ni baru aku terpk yg moral of d story dr 2 citer tu sama. ekeke slow amat aku nih nk bpk yer. macam menarik rambut dalam tepung *ewah cam citer apa ek yg senandung itam tuh je dialognyer* huhu. ingatkan kita2 je gitu tp 1 donia ropenye ada perangai pelik nih. huhu. pape pun cheer up ur life beb! ;o)



piEcEs of mE~

3 ulasan:

  1. Err....

    Kalau dah rajin sangat tu meh cabut uban kak tie ni.. gatal pulak rasa kepala ni!

    ~ Tak pernah tarik rambut dalam tepung. Mata dah rabun. Waakaaa.....

    BalasPadam
  2. nanti saya tengok citer tu bila main kat tv.
    t.kasih kerana link kat blog saya.

    BalasPadam
  3. tie~

    xcaye ar kak tie dh beruban.cam muda je lagik..;o)

    al-lavendari~

    hehe..cayalah bos ada blog tp jgn kecoh2 kat ofis ea hehe maluss ler ekeke

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular