Jumaat, 11 September 2009

santek

saLam~

semalam aku dpt hamper raya lagi. taun ni aku dpt kad raya setelah sekian lama xdpt haha. azidy pgl aku bg kad raya n mintak kunci kete. dia kata ada hamper nk bagi. balik keje baru dpt tgk. santekkkkkkkkkkkk sgt. hehe. ni yg buat aku ngidam besau nk wat hamper nih. dr taun lepas lagik xjadik2 niat aku nih. insyaallah ada rezeki la kan. hamper yg aku dpt ni best n cantik sbb bunga yg ada kat bakul tu kaler yg aku sukeeeeee. hehe. tu yg aku wat enrty ni bagai even hamper len xdak pun aku nk heboh2 hehe. dalam tu pun sume coklat n kueh raya. hannah asyik duk usha bakul tu je. hahaa.

d piccas
.
.
.
v






=)

piEcEs of mE~

4 ulasan:

  1. jiang~
    sket pon x leh lalalalla

    BalasPadam
  2. dok usha riben purple yg begitu comel ituh....huhhh...bestnye. macam nak mintak dr tuan punya blog:P

    BalasPadam
  3. cheryna pires~

    comel kan? hehehee.. nk? ermmm..* tgh pk* hehe

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular