Ahad, 13 September 2009

@ kLcc

saLam~

weekend ni hari ni je aku kuar jenjalan. hehe. pas seminggu tidak ketemu buah hati *ewah* so, rini kitorg pe lagi. huhu. kitorg decide nk p klcc n bukak pose kat saloma bistro. tp malang mmg xde bau. kat saloma udah fully booked ye. huh. kena la mkn kat klcc je. sampai2 je terus p cari lokasi yg best dulu. kejap2 tgk directory. pusing 2 3x tmpat sama sbb xtau nk pilih mana 1. pehtu pilih kat restoran apa ntah thai nyer kedai. tp on d way nk p kedai tu lalu lak depan al marjan. mcm best je buffet tuh. singgah jap tgk menu. n trus wat reservation. hehe.

pastu mulala episod mengurangkan lomak2 manja. pusing isetan nk carik baju daddy n hannah. 1jam lebey gak le duk cari baju daddy. susah tol la carik org punyer nih. baju hannah lak xdapat nk nolong. sume xcantik. huhu. dlm 6 lebey gerak p al marjan. sebelum tu singgah jap kat kinokuya nk carik pesona pengantin. tp uwaaaaaaaaaaaaaaa xdakk. aku pun konfius sbnrnya buku tu dh kuar ke belum lagik.. huhu.

pehtu kitorg pun terjah le al marjan nih. n dpt table kat luar area al marjan cafe. so, layan d piccas babeh..

al marjan from our table


d cutlery


d only one =)


kusyuk melihat catalog habib

*cincin tunang sudah dimiliki stlah pninjauan dbbrapa lokasi dbuat
*sengih*

piEcEs of mE~

2 ulasan:

  1. yeayyy...sudah beli cincin pertunangan! hmmm...wondering apa yg anda makan di sane sbb sha tak pernah pergi ke tpt itu:)

    BalasPadam
  2. cheryna pires~

    =)

    kat sana style arab. ada nasi yg sgt berani hehe etc

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular