Isnin, 7 September 2009

d weekender

saLam~

minggu yg best. my mom n dad ada kat sini...weeehuuuuuuuuuuuu. tp ari sabtu aku xdpt bukak kat umah sbb akak incik bintang wat bukak pose kat hotel equatarial bangi. so pigi le bukak kat sana ngan prasaan yg segan amat. yela aku kan jenis sonyap je. huhu. bukan jenis yg pot pet2.

sekadar hiasan.tiada kena mengena ngan yg idup @ dh xdak di donia nih. =)

piEcEs of mE~

4 ulasan:

  1. best ke buka kat equatorial bangi? pernah gi kenduri kawen je di sane...best...
    nak pergi ke buffet tak dpt sbb maze tuh dah fully booked...mungkinkah sebab best?

    BalasPadam
  2. cheryna pires~

    bessttttttttt. =)

    BalasPadam
  3. sedap eh nasi goreng ni....mahal tak equatarial tu ek?berapa sekepala??hhehehe...kalau org byr, mesti tak tau kan??hehhehe...

    BalasPadam
  4. alifah@along~

    long pic tu xde kena mengena la. huhu. rege pon xsure hehe

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular