Selasa, 11 Ogos 2009

yeay!!

saLam~

yeayy! berjaya gak akhirnya aku jadik detective fat.ekekee. dh masuk 3 mggu aku duk layan mystery case files:return to ravenhearst. mcm2 gaya aku try.detective kan.mst kena dasat sket. tp yg aku pelik kan aku baru je bape langkah men game tuh tp incik bintang dh setel sume. huh. dasat gak mamat nih. tp yg amat lucuss ropenye ada clue ler. patut le cepat je. aku lak baru duk thegeh2 cari itu cari nih..cess. kalo incik bintang tgk mata aku melilau je tuh. sure kata aku tgh carik barang.hahaa. dulu aku dh penah men kat hp abg aku tp xabes la. yela trial je.huhu. dh lama aku x layan game nih. nk pjm game incik bintang xseswai lak. so, incik bintang jgn lupe kasik game byk2 yer ;o)

piEcEs of mE~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular