Ahad, 16 Ogos 2009

updated : kursus @ putrajaya

fuhh..abes gak aku ngan incik bintang berkursus kawen.ekekee. kursus tuh incik bintang yg book kat precint 16 (kot), putrajaya. start dr kul 230pm smalam n abes ptg td kul 630pm. actly kitorg sepatutnya p akhir bulan ritu tp sbb aku kena p sarawak, so kitorg kensel le.huhu. amat malas sbnrnya nk kena dgr je nih. lagi2 kalo kena penceramah yg merapu je.ekekee. tp byk gak la input yg sememangnya bguna la kan. kalo x bguna wat rugi je byr fee tuh. hehe. yg kelakar tu sure ada la kan tp xdela sepanjang masa. kang len lak jadik nya. tp yg lucus bangat..bila ustaz tu kata lelaki kena terima seadanya kalo dpt anak cam negro..itam+rambut megi. hahaa sbb p kawen ngan pompuan itam etc. adei lawak tol. kalo gitu sian la pompuan yg xputih tuh? xde org nk la ek? huhu mana aci gituh. ekekee.

.until.hEr.drEam.comE.truE.

5 ulasan:

  1. alar fatin, gedik tak nak g ngan kte =p

    BalasPadam
  2. aminah~

    ekekeeee. nk bmanje2 ngan incik bintang kite la..haha

    BalasPadam
  3. fatrina...sy pun tgh cari makeup jgak. tak tahu nk pilih yg mana. sy ni mmg failed ckit bab2 makeup ni...huhu

    wah bestnye dh pg rumah kebaya. ok tak baju kat sana and harga. sy teringin sgt...tp xtau la bila nk pg.

    BalasPadam
  4. fatrina...sy pun tgh cari makeup jgak. tak tahu nk pilih yg mana. sy ni mmg failed ckit bab2 makeup ni...huhu

    wah bestnye dh pg rumah kebaya. ok tak baju kat sana and harga. sy teringin sgt...tp xtau la bila nk pg.

    BalasPadam
  5. sakuramankai~

    tulah. susah tol nk cari make up nih.smpai skang xde idea pun lagik.huhu

    rumah kebaya best! p la sana tgk2 hehe

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular