Isnin, 10 Ogos 2009

@ pameran pengantin 2009 =)

saLam~

semalam lam keadaan yg xbrapa nk stabil.aku p gak mid valley nk tgk pameran pengantin..hehee. aku tgk kat mana ntah. kat buku pengantin kot minggu lepas. terus ajak incik bintang p.hehee. tp aku x p ari sabtu sbb actly aku ada exam PTD. haha. smangat berkobar2 nk p ni. last2 pas smayang subuh..tetiba aku jadik serba salah nk p. *mcm le kompem aku dpt kan* last2 call incik bintang bitau yg aku xnk p..wahahaaa. harap2 ada la lagik panggilan. ni kali ke 2 aku x p exam tu ok. kalo aku p yg 1st tu sure aku dh dpt jadik PTD kan?? wahahha pasan.

so, smalam la aku baru p tgk pameran tuh. sangat santekk ok. n tetiba incik bintang terlalu excited tuk meng'book' kad kahwin n photographer ok. 2 item ni ada wat promotion. kalo yg kad tu juz book tp design kemudian pilih. yg tangkap gambar lak..ada promotion tuk 2 belah. so, aku ok jela. hehee. kitorg bookg tuk photohrapher tu pun dh lewat gak. pas abes pk + pas tgk proposal..haha baru la p balik kat tmpat tuh. hoho.nnt aku rajin aku apdet kat untilherdreamcometrue yer..



*min.. awak p x??

piEcEs of mE~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular