Isnin, 31 Ogos 2009

makeup

seterusnya make up yg aku survey. sume yg area2 kl n nk kena p ganu.huhu. dh ada beberapa quotation. tinggal lagik utk pilih je.

nurinmakeover ~ yang ni boleh dipertimbangkan =)

salima ~ yg ni pun ok tp salima kat melaka tuh huhu n agak murah berbanding yg len2

suri ~ yg ni kat ganu je. ok gak

saidatulnisa ~ yg ni plg femes hukhuk n ofkos sgt santekk ok cuma still tgu overall cost.

seindahwajah ~ yg ni pun sama n makeup sgt santekk

emmapesona ~ yang ni pun ok. makeup pun santekk. n akan dipertimbangkan

n yang len2 ada lagik still tunggu dorg reply. n smalam ym ngan ena. dia pun ada cadangkan sorg kat ganu. yg tu kena call tyme balik ganu leh jmp. hehe. any ideas leh la inform aku ye =)

.until.hEr.drEam.comE.truE.

5 ulasan:

  1. hye fatrina.. cuba tengok munie ahmad ni pulak.. kt dah try tanya price dia, ok jugak :-)

    http://themakeups.com

    BalasPadam
  2. ctfza~

    hye. thanx dear nnt i tgk k ;o)

    BalasPadam
  3. i dh berjaya booked for nikah & reception! cepat2 book! nti dh fully booked!

    BalasPadam
  4. sakuramankai

    wahhh bestnya ;o)

    BalasPadam
  5. Awak tahu mana makeups artist kat KT yang ok? blh tak share dengan saya zainur1925@gmail.com. Saya tgh cr utk majlis sambut menantu but no idea..thanx...

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular