Jumaat, 14 Ogos 2009

fresh flower

2 hari ni aku sebok meng'google' butik yg ada wat gubahan hantaran yg guna fresh flowers. since last month kot aku mintak quotation. n skang aku ada beberapa butik tapi still tgu d others.

http://weddingsbysher.blogspot.com
tersangat suka tp sedey dorg x penah buat lagik tuk majlis yg jauh2.huhu =(


http://www.cantiquemanis.com
yg ni agak ok tp xsure lagik. still tgu quotation dr kak rosie =)


http://www.nasgreatidea.com
yg ni xleh copy la plak pic gubahan tuh.so, pic ni pun jadikk. yg ni dh dpt quotation tp juz tau per dulang je. xtau cost len2 lagik. huhu

so, sesapa ada ctc pasal ni..let me know dear =)

.until.hEr.drEam.comE.truE.

3 ulasan:

  1. hi dear. how much NGI charge per tray tuh? care to share? =)

    BalasPadam
  2. cik belle~

    hi ;o)

    sori sbb ntah ke mana email tu xde lak lam folder email i..kalo xsilap rm200 per dulang..

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular