Rabu, 26 Ogos 2009

all 'bout her...

saLam~

seperti yg dijanjikan..janji mst tunai even lambat skettttt hehe. my lil luvly gumuk. nurul hannah dalili azlin. lately, hannah dh pandai xnk p taska sbb ada org pukul dia.xtau la betol ke x tp tu yg dia kata haha. skang pagi2 sure dtg depan bilik aku panggil "cik teh" sampai aku bukak pintu even aku dh kata "ye syg" bjuta2 kali =) masuk bilik aku sure abes brg2 aku dikerjakan. makeup no 1. selagi xboleh selagi tu duk usha brg2 tuh. huhu. pg td, bila ibu dia pgl nk p dah..leh plak dia ckp xnk pehtu nyorok lam kain selimut. konon2 tdo le. *adei..gaya dh cam org tua* bila aku bwk dia turun still xnk pegi. mengamuk xingat donia. so aku le kena antar. tyme nek kete sopan je tp bila sampai lorong taska tuh terus nanges. *bijak betol la boleh cam* sammpai kat taska apa lagik nanges le xnk masuk. tpaksa la aku wat blik smula. balik umah leh lak dia ngamuk bagai. aku pun nak nanges je tgk gaya dia. bukan sbb sedey tp geram haha. akak aku soh antar gak n soh beli pape dulu. umpan le kunun. so aku p le beli gula2 baru la antar balik. dh beli gula2 n antar kat taska tuh. nanges jugak. uwaaaaaaaaaaa sedey aku. tu baru anak buah kalo anak sirik sure aku melutut nanges sama wahaha. sian dia. aku apa lagi trus call mummy. hehe ngan harapan mummy akan dtg sini haha. actly, daddy mmg dr dulu soh tukar tp akak degil. daddy siap p wat spot check lagik kat taska tu tp xdpt masuk..hahaha. mummy ckp daddy soh mummy p dulu hehe tp mummy syg lak tinggal cik abam sayam dia tuh..haha

pape pun juz layan dia nyer piccas =)

taken by nurul hannah dalili

my luvly muchuk


-nurul hannah dalili with her style-

piEcEs of mE~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular