Jumaat, 10 Julai 2009

terima seadanya keadaan sekeliling =)

saLam~

agak susah aku nk update blog skang. huhu.. tp bila update bukan citer yg best pon =( smalam aku kena stay kat ofis setel docs nk masuk miting vo. cam keje ngan consultant lak. yg aku teramat la sedih dh still rasa hati ni duk menangis lagik dari semalam. pagi ni.. aku nk miting vo pun xde mood. mmg aku wat sambil lewa je. biar je diri kena hentam. sbb jasad aku je lam bilik miting tu tp pikiran aku still duk pk hal tu.. ntahla... aku pun xtau nk komen apa lagik. sumthing yg aku langsung xduga hal itu terjadik. mmg sedih sgt2 sbb aku rasa hal tu langsung xde kena mgena tp aku yg tsepit di tgh2. dh la tensen ngan keje. selama bminggu hal tu jadik.. baru smalam aku tau citer sbenar. tsentap giler beb! smalam aku mmg xtau nk pk selain nanges. tp apa kejadahnya aku nanges pun xtau la. yg aku tau tetiba aku sebak n sedih sgt2. di sebabkan aku sumthing jadik porak peranda. kalo aku tau SUMPAH aku xjejak kaki aku ritu. n baru aku paham apa yg tsurat n tsirat dr entry2 tu. tp suma dh jadik.. aku redha. dh aku rela undur diri dr incik bintang kalo itu yg dapat balas jasa dorg. aku RELA! "kwn susah nk cari.teman hidup mmg dh tetap" msj aku kat incik bintang. haih. sampai skang aku rasa sedih n berair je mata. ntah la aku pun xtau nape bleh jadik sensitif ngan hal ni. may b aku tgh kelam kabut ngan keadaan sekeliling ofis yg agak ???

neway, thanx a lot to incik bintang kerana masih memilih aku n sanggup pendam sorang2 apa yg tjadik sbb takut aku kecik hati. mmg kecik ati pun. huhu.. kalo aku x mengamuk lepas lunch smlam sure xbitau lagik kan?? pape pun, aku mintak maaf byk2 kat sume yg terlibat.. yg sempurna itu hanya dari NYA dan yg sebaliknya mmg dari aku yg lemah dan hina.. yg sudah tu sudah.. aku nk balik la. dh letih pkran n mata nih. doakan kami n sumanya kembali normal =)


*terima seadanya keadaan sekeliling~ quote aku kat Gtalk.. tq sri n fitry yg komen aku nyer quote yg buat ak smgat nk keje..huhu

piEcEs of mE~

6 ulasan:

  1. kita memang tak sempurna..no body perfect..yg penting kita kena belajar dari kesilapan, ewah!!lagi satu, saya memang suka dgn term.'terima seadanya' ...ikhlas namanya...

    BalasPadam
  2. along~
    ya betol! terima seadanya...

    BalasPadam
  3. Selagi ada NYAWA?.
    hiduplah dengan gembira.
    Selagi ada AKAL,
    Gunalah akal untuk berfikir.
    Selagi ada yang MENYAYANGI,
    Sayangilah orang yang menyayangi.
    Selagi ada orang yang MEMBENCI,
    Berilah kemaafan.
    Selagi ada KEMAAFAN,
    Disitu ada jalan pulang.

    P/s:Erkk...macam xde kaitan je kata2 ni dgn entri ni...huhuhu...belasah je lah....

    BalasPadam
  4. kreator~
    haha..xpe2..u r my best fren!

    BalasPadam
  5. sistaaa what happen??? tak kira camne pun kaseh nk makan jugak nasi minyak bulan 3 ni...tamau gado2..heheh..

    tamau cedih2..bile cedih ingat kaseh k! cayang kakak....mmmuuuahhhh

    BalasPadam
  6. nurkaseh~
    nothin' happen la cayang..hehee..

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular