Ahad, 12 Julai 2009

g.u.m.b.i.r.a

saLam~

yeayyy best! sume ada kat umah skang. best2! hehe tp aku xsempat kuar soping ngan dorang lagik sbb smalam aku kuar teman incik bintang beli present n tgk ice age =) rini lak p wedding kawan incik bintang kat upm. pehtu tetiba incik bintang bitau nk ajak p kat kerja kawen @ kompleks kraft. aku dh tgk banner tu mgu lps lagik tyme p ofis tp ayik lupa je nk bitau. best gak p sana cuci mata hehee.. tgk2 mana patut la kan. duk enjoy je. kena gak pk sket2. mummy dh sebok ty apa progress. huhu. 0 lagi la mummy weii.. kat sana gak aku jumpa geng incik bintang arechair ngan tunang tgh duk posing hehee. apa ek nama grup tu incik bintang? ekekee. then, incik bintang singgah pavillion sbb kitorg xpenah p. tempat org2 kaya bak kata incik bintang.. haha. yg xtahannya berlagaknya incik bintang sbb dia kan org kaya wakakaa. sampai balance duit parking pun xnak amek.. kaya siot! dh pusing2 kitorg p makan. tp xtau nk p mana. last2 incik bintang terus je p tupai2. dh konyang balik le kami umah.. simpan tenaga tuk keje sok lak. nk kena ada daya tahan yg melampau huhu. sabar2.


piEcEs of mE~

2 ulasan:

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular