Khamis, 23 Julai 2009

bila aku cuti~

saLam~

gud mornin' sume heheeeee. yeayy aku cuti rini n esok tp xbest sbb aku xdpt p kedah. tp aku ttp x p keje *sedih* ilang mood aku nk keje even rini ada 1 miting VO *jahat tol dak ni* ngan keadaan aku yg xbape nak sehat ni..aku malas le nk ngadap bos aku sbb suka ammend last mnt. kalo sng nk tukar xpe la gak. ni org dh bind elok2.print elok2 cane nk tukar lagik. tyme wat draft dh tukar tp xnk tukar sume. ishh. ni pun erman duk ngadu macam2 lagik bos tanya. adeiii.. sabo yer. huhu.

dh le nk p sarawak nih kena nek air asia. sbb duk ding dong carik flight dr kedah - kuching nyer pasal la nih. terus penuh jumaat tuh. huhu.. so, result nya aku x p kedah n ponteng miting VO tp aku p sarawak n leh teman incik bintang ahad ni..hehee. so, sok nk p mana incik bintang? ekekeke

*aku belajar A.B.C, 1.2.3, alif ba ta...

piEcEs of mE~

2 ulasan:

  1. jgn lupa pakai serkup idung time kat epot tu..u dah ler x sihat..kene kuarantin plak kang,,

    BalasPadam
  2. ermm selamat bercuti ngan rianya.. jangan lupa bawa balik kenangan indah.. kuarkan kat blog ek..

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular