Khamis, 25 Jun 2009

yang lepas biar la lepas

saLam~

tajuk x menahan betol *wink* edisi tertunggak aku kali ni ringkas je. huhu. malas+dh xde mood nk citer. pic pn xde =)

13.06.2009
tahniah tuk noa yg selamat diijabkabulkan bsama incik wan fahmi. actly, tyme aku kat KSK.. juz min yg prepare nk kawen. n tyme tu aku lak baru2 nk plan tuk kawen. noa lak nk tgu 2 taun lagi kalo xsilap. lastly bila aku kat KDN, min bitau 1 berita terkujat yg noa dh nk kawen.. fuhhh. amat tkejut. heheee.. neway, congrats dear. kamu sgt cantik itu hari la noa.

16.06.2009
p site visit kat ipd ulu kinta n padang tembak ngan en samhan+amin+irfan tuk check VO. oleh sbb VO itu adalah water tank, so aku nek la atas skali. kat ipd ulu kinta ok lagik. juz 4 tingkat n tangga tuk nek upper roof ok lagik sambil dibantu oleh irfan tyme nek =) tp yg maha dasyat kat ipd pdg tembak. aku kena panjat tangga sampai tingkat 10 beb.. ketaq2 kaki tuh. nk nek atas kat water tank lak guna cat ladder je lak tuh. cuba bayangkan aku cane ngan kasut terompah aku tu bak kata en samhan..huhu


17 - 19.06.2009
sepatutnya aku kena bertolak p ipd pengkalan hulu+ pusat serenti kg selamat, penang+ ipd sri iskandar lak. tp naseb bek aku ayat sket bos aku tuh. aku juz p yg sri iskandar jer. so, p la eza n bos je heheeee. so, aku p sana jumaat je ngan azwan. huhu. tgk senyap je orgnya tp bcerita kemain lagik. tyme nk bertolak siap mintak pinjam aku kat incik bintang lagik. hehee. on d way p ngan balik topik hangat kitorg adalah kes putus cinta-ditinggalkan n transformers. kiranya aku ngan dia cam senasib la.. hahaaaa.. tp dia dh kawen dulu. reason dia nape kawen pun sama gak.. ekekeee.

20-21.06.2009
pagi2 buta lak aku+don+abg+hannah p lak kedah. cousin aku tunang. adei... jauh giler nk p baling tuh. kali ke 2 p sana sbb cousin aku tunang. yg 1st dulu pun p tunang je. yang nikah xde masa nk p. heheee.. nikah nnt bulan 7 lak. tgk le ade rezeki x p lagik =)

23.06.2009
yeay!!! aku p tgk transformers ngan incik bintang =) movie kul 8pm. n azwan tewas ngan aku n adik dia. ekekeee.. saje aku bakor dia soh beli robot. hahahaa. apa barang minat fanatik tp xde robot. wakakaaa.

piEcEs of mE~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular