Isnin, 8 Jun 2009

fat's wEekend~

saLam~

-06.06.09-
-bukit tinggi-
*secret recipe+fish spa+terminator salvation*
mengisi masa lapang sebelum tgu tyme berwayang. kami memanjakan kaki memasing kat fish spa. *ikan tu suka bangat sama kaki incik bintang ekeke* teramat la geli ikan tu meratah kaki ku yg cute bak kata org kedai itu. tidak lupa aktiviti menternak lemak di badan masing

-ikEa+cineleisure+d curve-
*starbucks coffee+night at d museum 2*
mencari sesuatu di ikEa buat kali ke 2 tp still xde hahahaa *yakin je incik bintang mencari yer* sambil menunggu berwayang lagik, lepak2 kat starbucks sambil men game kat enpon incik bintang yg xde la canggih mana pon *wink*
.
.
.
v ---------------------------------------------------------------------

-07.06.09-
-taman riadah, selayang+oU-
*rumah api+chillis+bowling*
beriadah kat selayang. apa ek nama betol tempat nih dh lupa lak. tempat yg ramai men layang2. pusing2 xsmpai sejuta langkah terus patah balik masuk lam kete.. ekekee. ingat nak men layang2 tapi xbrapa nk ramai ritu. incik bintang kata sbb xde angin. so kensel le men layang2. so, duk lam kete miting pasal jeng3. hehe tguuuuuu. pehtu p ou p tambah lemak lak kat chilissss n men bowling. malangnya incik jadik pemenang n aku jadik pengalah. even incik bintang buat2 sedeh aku asyik masuk longkang hahaaaa.
.
.
.
v

...............................................................................................................

aku sangat2 suka pic ini =)

-taken by incik bintang-
sgt2 serius mencatat minit miting kami *wink*


piEcEs of mE~

2 ulasan:

  1. cece..romantis bangat..hahaha...jangan makan je..nanti tembun lak~haha

    BalasPadam
  2. sayyid~
    cececeeee... tula.. tu pun dh agak tombammm.. uwaaaaaa xsuka!

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular