Rabu, 3 Jun 2009

apa kessss???

>bErita harian
saLam~

ni apa kess??? sebelum ni supermarket jaya dh runtuh. ni stadium lak. kalo supermarket tu rasa bleh dterima lagi la kan.. ni stadium ganu baru je siap. adei. memalukan je la. tp apa sbb ek? sape salah agaknya? hehee saje bagi sume gaduh nih =) kalo xtau bek senyap je kan? hehe.

cite pasal stadium ni. tingat lak dulu tyme aku praktikal taun 2004 kot kat consultant qs yg involved ngan stadium ni la. seb bek la aku masuk tuh dorg dh siap BQ. kalo x tdo ofis le aku hari2. tp kena gak tdo ofis 2 3 kali bila tender nk kuar. azab tuh kena wat keje. ada yg wat keje bwh meja pehtu terus tertido la. mcm2 gaya la tyme tuh. hoho. seb bek dpt claim gak. even xde la byk mana.. hehe. then, tuk projek tu jugak la aku wat report tuk pre contract aku tuh. kebetulan tyme tuh ada 1 ekspo pasal stadium tuh n aku duk sebilik ngan akak yg incharge projek nih. so byk le info yg aku dpt. hehe. n yg plg best my luvly dad le yg translate sume yg aku wat tu. eh2 sory correction. bukan aku wat. info yang aku dapat tuh. muahaaaha. aku soh wat intro je tp D siap bantai sume skali. xtdo malam tu. haha.. anak dia leh lak krohh3 ye.. *sgt kijam anak ini* itu sbb aku sgt2 syg daddy ok. ;o) n report aku tuh jugak la dwarisi selama 3 sem bila ada junior aku selamba badak copy paste jer. ni yg rasa nk claim balik nih!! siap boleh tlepas kat boss lagik tuh. ye ar.. maklumat yg agak sulit pun aku dapat.. kwang3. sure terkujat boss tuh. cane ntah budak tu p gedik2 tunjuk kat boss lak. nyampah tol la.

bile aku praktikal kali ke 2 tyme cuti sem part 5. aku dpt p la site tuh.. hehee.. sempat la panjat2 stadium yg baru naik rangka tuh. cuma xsempat lagik nk p yg dh siap nih. tup3 dh runtuh lak bumbung tu. cano la yer. sume consultant yg tlibat mmg pro n hebat sbnrnya. n sume mmg glemer la kat ganu tuh. ye ar brapa kerat je consultant kat sana tuh. tp xtau le cano kan? dh takdir nk runtuh ek? hehe. pape pun syukur la xde yg terkorban kan? naseb2.. kalo xsalah pagi ni actly ada 1 sukan akan berlangsung. tp seb bek la bumbung tu runtuh semalam. kalo x ramai mana lak yg sangkut bawah tuh yer. xpe2 kalo x runtuh. xde keje lak org gomen kan? ekekee


piEcEs of mE~

4 ulasan:

  1. erm..sebab pe ek...kurang vitamin C??kurang kalsium??hehehe...kalau tanya medik tau la..kalau bab bangunan kena serah kepada yang pakar~hehehe...

    BalasPadam
  2. sayyid~
    tula... kurang daya tahan badan kot..wakaka

    BalasPadam
  3. Erkk...bukanlah...ni mesti kes ada budak praktikal QS yg silap buat claim certificate kat kontraktor ni..terbayar kurang..pastu kontraktor x cukup duit nak beli besi lebih..wakakaka

    BalasPadam
  4. kreator~
    ewah3.mulut tuh.suka tol fitnah ek.ish3

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular