Selasa, 2 Jun 2009

-aku dan aku-

saLam~

aku bersiaran dari umah..ekekee.. dh siap2 iron baju bleh lak terasa maleh le aku nk p keje. dh sume cuti. aku pun cuti2 mesia le gak. *gaya cam byk cuti je* hahaa.. aku nk promote sumthing kat sini =)

dah nk masuk 2 bulan aku pakai eumora miracle bar. mula2 mmg pelik sket muka aku sbb aku pakai xkena cara. *ni incik bintang nyer pasal la* actly sabun ni allergic ngan toner tapi aku baik nyer p sental ngan toner n bagai.. so bkurap jap muka aku.. ekeke.. tp skang muka aku dh kembali normal. dulu tyme muka aku bkurap jap. sume xmo pandang aku *ewahh poyo jer* hahaa. acah je. ramai lak tyme tu promote soh aku pakai tu la pakai nila.. p klinik kulit la. mcm2 la. en ard lak xagak2 kata aku p bjemur tepi pantai.. ekkeee.. tp skang bila dh ok siap sorg kerani kat ofis meng'G-talk' aku ty aku pakai apa sbb cam berseri2 je muka. wallaweh.. aku rasa tyme muka aku bkurap pun cam bseri2 je. hahahaa. dia xtau yg muka aku berseri2 sbb len tuh. wahahhaa.. neway, sabun tu mmg bkesan la. byk gak la effect yg aku rasa. lam byk2 tuh aku juz nk kongsi yg 1 nih. aku ni jenis suka pakai foundation. tp aku x suka make up. kalo p mana2 sure aku nk kena pakai foundation. cam dh jadik tabiat lak. hehee. sampaikan aku mmg banyak la koleksi foundation. xabes2 pun. ade je yg aku beli. dari yg brand murah.. sederhana n sampaila yg mahal.. ekkekee.. padahal kalo aku xpakai pon sama je bak kata incik bintang la =) bila dh pakai foundation mst la pakai makeup remover kan? kalo x tsumbat la pori2 aku tuh. tp aku mmg xpakai apa2 juz cuci biasa. haaa kemain la lagik pori2 aku nk membesar. hehe. sampaikan tyme aku p wat facial ritu, org tu siap ckp muka aku mmg teruk la. sbb pori2 dh tbukak. uwaaaa nk nages pun ada sbb dh xtau nk wat cane. sampai la skang aku pakai sabun nih. pori2 aku dh xnampak ok. ekeeeke.. sampaik incik bintang xsabar2 nk tgk berseri2 nya muka aku... wakakkaaaa.. siot je!

skang aku duk berpk2 nk jadik usahawan yg bjaya lak.. ekkee.. so, sape2 nk info pasal sabun tuh + nk order @ pape leh la buZz mE =) nnt aku update lagik pasal sabun tu.. skang aku tgh tgu testimonial dari mummy+adik+ofismate aku, pnsue =)

eumora miracle bar *wink*

piEcEs of mE~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular