Khamis, 14 Mei 2009

old frEn of mine

saLam~

heheee.. banyak benda nk citer tp benda dh lepas malas dh nk citer.. ekkeeeke.. baru2 ni sorang kawan aku tyme kat teknik epot.. kembali aktif menjejak sume kawan2.. dari dulu aku soh dia join fs tp dia ckp xreti sbb dia ni housewife je.. huhu.. aku ngan dia baik gak sbb kami ada akak angkat iaitu sis ema.. tyme kitorg form 4 sis ema ni ketua pengawas pompuan.. aku rapat ngan sis ema ni sbb kitorg 1 dorm.. form 5 baru sis ema rapat ngan si ayu ni sbb dorg 1 dorm n aku dh x duk hostel *huk huk jeles lak akkaa* tp bukan citer ni nak bitau.. pasal ayu.. dulu dia glemer sgt2.. sejak dia masuk 1st day kat teknik.. hehee.. org cantik kan.. pehtu boleh tahan nakal dia nih tyme skolah..

masa form 5 aku rapat giler ngan dia.. n tyme tu aku mmg byk kawan ngan geng nakal2 wakakaaa.. tp sbnrnya dak2 ni baik tau.. n aku rasa ayu la yg 1st kawen pas skolah.. yg buat aku respek giler kat dia.. dia betol2 dh berubah beb.. dh bertudung.. anak dah 2 pon.. aku respek la dia x buat hal lam rumah tangga dia tuh.. takut la gak kan.. kawen muda pehtu otak gile2 je dulu.. tp so far.. alhamdulillah.. sampai dia leh ckp.. 'ayu dh bsara skang.. dah terbalik lak.. dulu ayu yang up to date tp skang dia lak yang ganti' *dia tu dirahsiakan hehe* nak wat cane kan.. masing2 punya selera.. huhu

aku rindu giler nk jmp ayu nih. xsabar nk tgk dia gemuk.. ekekee.. dulu tyme dia pregnant dia dtg umah aku. tyme raya.. hehee.. sempat gak pegang perot dia.. masa tyme skolah.. dia pon penah dtg umah aku.. bila p pantai batu burok.. adei.. meleleh sume org tgk keseksian dia... hehee.. dalam otak giler2 dia tuh sbnrnya dia bjiwa lembut. sebelum balik, dia sempat buat kad tuk aku. ucap mekasih sbb ajak aku p umah n sorry kalo dia ada myusahkan aku sekeluarga. huhu.. harap2 ada la peluang aku jumpa dia nnt.. bleh jumpa sis ema skali.. hehehe.. ayuuuuuuuuuuuuue i mishhhh uuuuuuuuuuu... ;o)


ayu yang dh berisi.. hehee.. lesung pipit tu yang mahal tuhhhh... *jeles.. jeles.*


*macam wat esei lak dah.. wahahaha


piEcEs of mE~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular