Sabtu, 11 April 2009

sEminggu aku~

saLam~

halluuuuuuuuuuuuuuuu.. dh lama x apdet..bizi katekan... hahaaa.. kat ofis langsung xde masa nk bfoya2 ok.. n yg plg sadis.. chat dh 'disable' hanya google talk je bleh sbb tu je kitorg 1 level berkomunikasi.. maleh nk gerak2.. hehhee.. aku masuk blog pun kejap2 je.. nk masuk fs pun xdpt.. tp yg peliknya nape org sebelah aku dpt lak? keje gomen katekan bak kata encik u.. huhuuu.. adakah blog aku bakal akan ada 2 tuan rumah? harap2 xla yer... akan aku bersih sawang2 & lelabah yg ada ujung minggu... wahahaa
skang kelam kabut projek rangsangan dh reda.. projek yg mmg merangsang sume org la.. huhu.. kalo selagi berdaya escape dr miting ngn tksu.. aku akan terus lari.. hahaa.. ye ar sape nk miting smpai malam2.. seb bek la grup aku dh bitau aku xyah pegi miting tu.. selamattttttt.. tuk normal nya lak.. aku lam grup juz utk VO.. so, aku akan masuk miting je pas ni.. sume miting vo aku kenala masuk.. jugak untuk tender board n tender evaluation.. waaaa.. jadik org glemer pas ni.. n seb bek ada makan2 hoho.. tp seksa nk mjawab ler

tp kan.. aku suka pegi ofis tuh.. sbb kat sana byk abg2 pulis.. segak je kan pakai uniform tuh.. gitu jugak yg driver.. segak je.. cam driver yg antar aku p epot dulu.. ensem lak tuh... hahaaaaaa.. *mintak ampun incik bintang* dh le aku tsilap punch kad dia.. awal dia dtg jadik lewat lak.. hehhee.. seb bek dia x marah..

sekian...


*menghitung detik.........

piEcEs of mE~

4 ulasan:

  1. ohhh patut la rajin ye pi keje, takde mc2 dah...wachaaaaaaaaaaa!!!

    BalasPadam
  2. teena in toronto~
    thanx again!

    jiang~
    waaahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

    BalasPadam
  3. compenste balik la keadaan tidak best tak dpt conectivity dgn mamat2 kacak. best best..

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular