Isnin, 20 April 2009

goyang kaki

saLam~

rini aku agak bersenang lenang di ofis.. haha. n baru jenguk blog cik min akakaka.. sempat lagik dia copycat apa yg kitorang ber'google talk' tadik.. wahahaaa.. adei... jadik masalah poblem lak yer.. huhu..

ptg td.. tgh duk goyang kaki.. tetibe sorg mamat ni lalu depan bilik n say hye!.. palennnnnnnnnnn... kwn aku tyme kat uitm.. aku rasa dh penah citer kat entry2 sebelum ni.. actly dia classmate aku masa part 1 tp sbb aku drop sem tu.. terus tercicir dr dorg.. tyme tu cuma ada 7 org jer.. kong, palen, kak am, ami, ogy, akun sorg aku lupe nama tp aku pgl dia zamani sbb sejibik muka zamani... last2 tgl 4 org je.. huhu aku n ogy drop n sambung balik sem 1.. hoho.. best kawan ngan dorang nih.. dulu dia duk level atas aku.. kalo balik ganu sure dorg dpt keropok lekor @ nasi dagang.. sebagai balasan dorg bg esemen dia kat aku... hahaha.. tp smenjak 2 menjak nk last2 sem.. aku dh xdpt sume nota @ esemen dorg.. huhuhu.. nape ek? dh terbagi kat org len katanya... huhuhu... 1st soklan aku ty dh kawen lom.. hahaa.. dia ckp awek dia dh kawen len.. 7taun tuh bersama.. huhu... skang dia ckp pk pasal keje n family jer.. malas dh nk pk pasal kawen.. ala ciannya dia.. dia ckp dh tau aku keje kat situ sbb 1 of d contractor yg penah miting vo ngan aku bitau kat dia.. siap up aku tuh.. tlg rekemen katakan. kembang jap.. akakaaa.. ckp kejap orang azan asar dia pon terus balik..

dh nak balik aku chat ngan encik u lak.. boleh dia xpasan aku tegur dia.. asyik duk layan movie katanyer.. topik kitorg td pasal org gomen.. hahaha.. anti tol dia ngan org gomen.. ye ar.. org gomen leh men game kan encik u.. pehtu boleh berlagak poyo.. wahhaaa.. tp bengang x kena tipu ngan org tu? wahahhaaaaa.. tp pelik gak ngan org keje swasta nih.. boleh lak tgk movie kat ofis yer encik u? haa jawab jgg x jawab... wakakkaaka.. tyme tu gak aku ty encik u ada facebook x.. haha seb bek dh ada.. kalo xde aku paksa gak dia reg facebook lak.. cam aku soh dia guna google talk gak.. wahahhaa *mintak ampun penunggu gua* n rini aku rasa plg awal aku balik. kuar ofis lam 535 pm gitu.. kul 6pm dh tpacak kat umah... wahahaa.. gilos laju tu aku speed. mcm biasa aku p n balik keje.. jgn dpt surat cinta dah le yer.. huhu...

piEcEs of mE~

4 ulasan:

  1. cintacukelat~
    hehe..best goyang kaki..cobe lah ;o)

    BalasPadam
  2. Mangsa: tumpang tanya cik gomen..blh sy tau sapa pengurus kat sini?

    Cik Gomen : tunjuk kat org sbelah yg tgh men game solitare...

    Mangsa : En Gomen ni pengurus kat sini ker?

    En Gomen : Yer saya.

    Mangsa : saya dr syarikat..bla..bla..bla...

    selepas perbincangan selesai si mangsa kuar berehat d ruang menunggu smbil memikir plan mau mengulor kemana lg..pastu terpandang 1 carta organisasi kat dinding luar opis tu..perati punya perati perasan pic org yg bru jumpa td duk kat kotak Pembantu Tadbir!!!! erks...tipah tertipu..

    p/s: en fitri nanti jgn tiru style cam tu tau...naye ambe...hahahaha

    BalasPadam
  3. rizal~
    wahahahahhahaaaa..siyes lawak..gelak ritu xabes lagik.. sambung balik gelak... wahaha.. tu la u.. len kali jgn cepat percaya kat org.. hoho

    i nk prektik je rasa kat kdn.. i nk ngaku jadik kpsu(J52) wahahhaaa

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular