Isnin, 20 April 2009

dari ofis ke seantero donia

saLam~

wakakaaaa... bersiaran dr ofis tuh. muka fokus je tgk monitor.. padahal duk godek2 blog n benda alah len.. huhu.. geng aku sbelah xde lak sbb migrain.. so aku sorg2 je lam bilik.. agak sunyi huhu.. pagi td aku dh berjaya menjalankan tugas aku ngan merekemenkan mr nazri kat dak tuh.. huhu.. cam ada respon.. hehehee... lek yer encik nazri.. usaha tangga kejayaan... wakaka..

dh busan duk sorang2.. nk kata xde keje.. keje belambak je.. tp xde mood betol ari ni.. sbb dtg ofis ngan muka berkurap... uwaaaaaaaaaaaaaaaaa.. asyik duk berkurung lam bilik je.. xleh nk menepek kat luar wahahhaa *tipu je yer* pehtu aku saje2 la test facebook aku yg berkurun dh aku nyah dr idup aku.. wahahaa... ada lagik ropenye... ye la facebook xleh nk cancel account tu kan? eh2 betol ke? memandai je aku.. dh kat sini mampu masuk facebook je, so aku ngan jayanya bersiaran ngan facebook je la.. wahahaa.. niat aku sebelum ni xnk ada facebook lagik n prev entry pasal aku dh cancel facebook.. hohoho.. lam tu xde aku mention pon sebab musabab aku deactivate facebook.. kebetulan tyme tu aku import email add dr contact aku.. tetiba terpacul org itu.. hoho.. terkujat aku wahhaa... n pehtu terus aku deactivated facebook.. tapiiiiiiiiiiiiiii... xkan la sebab org yg xlayak pon duk lam pikiran aku nih buat aku cancel sume yg aku ada.. rite??? hehe..

so, akhir kata aku kembali ber'facebook' *wink*

piEcEs of mE~

2 ulasan:

  1. Huh...semangat betul dia walaupun dlm keadaan muka berkurap (errkkk...jgn tembak sy, kalu x sy cucuk pipi kembung tu dgn garfu..wohohoh).......boleh buka kedai agen cari jodoh ni...wakakaka....

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular