Khamis, 23 April 2009

aku sEngal~

saLam~

weeeeeehuu.. rini aku buat benda yg xpenah aku buat sepanjang idup aku *aku rasa la ngan memori aku yg bagus lagik nih*. ptg td best je aku balik umah lenggang kangkung. sampai umah baru tau beg tepon aku tertinggal kat ofis. cuak gile babas aku tyme tuh. nak x nak aku terpaksa la pegi balik amek tepon2 aku tuh.. kalo tepon aku je xpe. ni kalo tepon org wakaf kat aku tu ilang ape la jadik yer.. agak2 incik bintang marah x kalo ilang? hahaha. seb bek la ada lagik tepon aku tuh.. dan2 tu gak incik bintang call. sure riso aku xmsj dia *poyos*

sekian........

piEcEs of mE~

9 ulasan:

  1. tak marah pun...potong kat duit hantaran je nanti...sekali dengan interest kuangkuangkuanggggg

    BalasPadam
  2. Huh.....aksi yg sangat mencemaskan....saya bagi bintang 3 utk aksi ini...tahniah!!!!

    BalasPadam
  3. haha..pernah gak tinggalkan beg tepon...sebab tak biasa bawak..sekali gatal nak letak dlm beg kekunon comel..terus lupa hehehehe...

    BalasPadam
  4. jiang~
    baiklah.mogok seminggu!

    kreator~
    bg la 10*. pe la dia nih.

    cintacukelat~
    tulahh.. mmg pelupes kalo benda kiut miut ni.. hahaha

    BalasPadam
  5. hahaha...isk..kena hati-hati..kot-kot nanti tertinggal anak kat shopping complex lak..nges2

    BalasPadam
  6. sayyid~
    hohhoooo.. sure xbawak anak tyme nk soping... donia aku yg punya tyme tuh..haha

    BalasPadam
  7. Waakakakaa.....

    Fatrina dah jadi minah cicir... (dulu cikgu suka gelar gitu kat sapa2 yang tertinggal buku kat rumah!)

    BalasPadam
  8. ewah encik bintangg.
    ko memang over, encik bintang.
    payung tertinggal kat umah mak mertua gua pun satu KL ko kecohkan hahaha.

    fatin.. bila mau balik KT? :)

    BalasPadam
  9. kayteeze~
    hoho..tula pasal.. nk kata dh tua still muda.. hahha

    vagg.~
    erkkk.. encik bintang mmg over byk pn vagg oiii.. wahahaa

    labour day ni balik.. ekeke

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular