Isnin, 13 April 2009

abpbh

saLam~

hoho.. tajuk je gempak.. tp aku xdela nk citer sume pasal ABPBH tuh.. sure smalam sume kena paku depan tv kan?? tgk ABPBH.. sama la cam aku hahahaa nk tgk taun ni taun sape.. cam aku jangkakan fafau n fbi sure akan menang.. gitu gak nabil.. hidup korang... semangat lak.. cam la dorg kongsi adiah ngan aku

haaaaaaaa... sume tgk kan.. spe duk sebelah nabil semalam?? sure bengkak je x-irma tyme bagi trofi tuh kat nabil kan? haaahaa *mitak ampun kang aku kena saman lak* kemain suka ati nabil jadik bintang popular terus p peluk irma ekk? tercengang awek tuh... k tamat citr nabil yer..

1 lagik yg buat ku ternganga + meremang tyme tgk kristal nyanyi... walaweh... i likeeeeeeeeeeeeee rock tuh.. lagu2 lama lak.. pehtu 1 lagik tang rambut dorng.. jeles betol la aku tgk rambut dorg.. terutama lan nyer rambut.. dh le panjang pehtu lembut lak tu... jeles.. teringat rambut aku paras pinggang tyme aku skolah rendah

tu je sebenar aku nk citer... sekian la sudah.


piECEs of mE~

2 ulasan:

  1. oo..nabil peluk irma eh..tak tengok pulak time tu sebab tngok gtu2 je..huhu...jgn pasni jadi kontrobesi la pulak hehe

    BalasPadam
  2. i didnt watch pn...telupa..

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular