Rabu, 4 Mac 2009

manyak fEning

saLam~


hoho... smalam jantung aku bagai nk luruh tgu bos aku masuk n bitau pasal aku nk benti... awal2 siap dia bitau yg dia nk wat part tyme job tolong member dia wat renovation umah.. last2 aku bitau yg aku dpat KDN... senyap kejap dia.. huhu.. dia ckp aku dh bagi bom kat dia.. gelabah giler contact sume member2 dia mintak kalo ada candidate lagik.. huhu... adei aku pun xtau nk ckp ape lagik la wehhh... rini plak.. dia wat lagik gelabah.. adei lagi serba salah aku jadiknya... smpaikan si minah ofismate aku ckp kat aku yg ni 1st tyme dia dgr ada org nyesal nk benti situ.. sebelum2 ni sume happy nk benti.. huhu.. nk wat cane minah oiiii... aku len dorg len.. aku utang bos aku 2 blan tau! seb bek dia lepas awal.. kalo x sia2 je duit aku terbang.. heheeee..terbang kat benda alah len xpe.. hahaha.. pehtu... aku brief dia sume projek yg ada.. aku dh setel 3 projek tuk final account .. dh review hand over projek.. bleh lak dia soh aku tgk sume projek2 lama2 yg pending.. soh aku prepare gak draft final account... ada gak lebeh 10 projek kot... adei.. lagi poning aku dibuatnye.. cano nk cuti lama nih??? xpela... asal aku xde utang budi lagi kat dia... hehheeeee..


n ari ni dpt gak aku wat facial kat ree skin.. hahhaaa... dr start aku beli yg promotion dorg buat smpai la rini baru boleh... asyik penuh n waiting list je... dulu aku penah gak pegi new york skin solution tuh tp bile aku tanam anggur xdapat la aku teruskan lagik... wakakkaaa... dh aku pegi tadi aku ada 3x lagi tuk wat facial + body treatment ngan rege rm4++ je... hoho... je ek? ntah la aku xtau la ok ke x.. tp yg aku tau yg tyme p new york tuh... rege lam ribu riban gak... hohoho... so aku pk ok la tuh... ;o) so, next appoinment aku bulan 4 nih..

piEcEs of mE~

1 ulasan:

  1. Bukan senang duduk jika anak buah tiba-tiba nak berhenti keje.. tambahan lagi orang tu lah harapannya.. Tapi biasalah. Mula-mula memang macam tu tapi lama-lama akan jadi kembali normal.. adatlah.

    Apa-apapun.. fatrina telah ambil keputusan yang terbaik. Cari keje yang ada jaminan..

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular