Isnin, 2 Mac 2009

lompat si katak lompat

saLam~

hehe... org len sebok lompat parti skang... aku sebok ngan lompat keje... wakakaa... biasak ar... demi masa depan aku gak kan.. tp tetap xbest la kan sbb aku terlampau byk pengalamn keje lak... wahahahhaa...

ari ni aku cuti sbb p KDN tuk report keje.. hehe.. agak awal rini aku bangun stlah sekian lama aku bangun kul 8am tuk p keje... haha tu pasal aku slalu masuk kul 9am.. hoho.. *tapi aku subuh ye* aku gerak lam kul 745am sbb kawan aku dh call yg bitau kena pegi kul 8am.. erkkk siyes aku ingat 830am... hehhee... seb bek slamat smpai sblum kul 830am even kat tol putrajaya agak pjg aku kena tgu n boleh lak tsilap blok.. huhu.. dh siap sume aku pun p la bhg pembangunan lak... ofis aku la... tyme tu bos aku xdak sbb tgh intvw tuk amek pks.. ade lagi rupenya nk amek qs, arkitek n engineer.. sbb ade projek mengejut dorg kata.. tp yg xbestnya pks jela.. ramai gak yg cabut aku tgk td.. yela sape nk rugi.. dh keje elok2 nk tukar sementara plak.. huhu.. then dh jmpa bos n senior kat situ.. dia tunjuk bilik msg2.. tp bos tu xkasik duk asing2 lak... soh kongsi sbb nnt ada staff len nk masuk lagik kan.. so, duduk la aku ngn bestfren aku tuh *encik u tolong jgn gelak ngan statement ni yer* wahahaaa.. dsebabkan bilik kitorg still xok so, kami pun bcita2 la nk pulang awal n naseb bek senior tu kasik balik awl.. hahaha... bukan sifat mgulor lam diri xleh nk buang lagik ye encik u... wahahhaaa...

kwn aku tuh da start keje sok cuma aku yg still bdebar2 nk jmp bos aku mintak pendek kan notis benti keje tuh.. huhu.. kalo tak 2bln gaji melayang tuh... kalo xdpt.. aku da ada along nk pinjam duit... xlen xbukan encik u la... smpai masa bagi dulang ngan cek kosong je ek... wahhaha *ada yg makan hati nnt* tgk la cane esok.. harap2 sume ok la kan.. huhu... wish me luckkkkkkkkk! dh balik awal aku pun pegi la bfoya2 kat sacc mall jap ngan mummy n hannah.. pegi cuci2 mata kan.. hehehe... smalam pun dh pegi bfoya2 kat alamanda sbnarnya.. ;o)

abessssssssssssssss la sudah..

-aku suka kaler kali (warna warni) cam pelangi-


*nt aku tunjuk ofis baru aku lak yer.. heheee ;p


piEcEs of mE~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular