Isnin, 30 Mac 2009

lagik...edisi sarawak~

salam~

edisi sarawak lagik.....

silalah menjamu mata anda ngan gambar yer.. huhu..


d sebabkan aku je bunga tyme p sana.. so aku letak la pic aku besor2 kat tgh.. wakaka.. *giler glemer jap* actly grup aku cuma yg pakai baju kuning n kelabu jer.. yg chinese guys tu kawan dorg jer.. pehtu sorg lagik xde sbb dh balik umah dia jumpa mak tersayang.. tyme smpai sana sblum nk masuk bilik masing2.. aku ngan si baju kuning @ azidy tu dh tergelak besau dgr tn haji ckp sarawak.. aku pgl tn haji je sbb dia dh pegi makkah.. hehhee.. seb bek la ada bintang yg teman au sampai tlelap.. kalo x ketaq2 le aku nk tdo sorg2 n yg plg kelakar.. tyme brekfes.. tn haji bwk aku ngan azidy makan kat cafe ape ntah.. dekat ngan IPK satok.. azidy ngan kompiden oder mee satok.. dan2 nk tukar bihun lak tuh.. ape lagik.. tn haji yg tgh on9 tyme tu trus sergah ape hal lak p order bihun satok.. padahal mee kolok .. ape la malang nasib si azidy tu yer.. hahaaaaa.. pehtu malam lak kitorg p melantak seafood.. dh le seharian cuma makan kueh je.. mau x makan ngan sungguh2 dorang tuh... *cam la aku xlapar haha* dh xsempat nk p soping.. yg chinese guy tu sempat la kirim kat kami kek lapis n udang 1 kotak.. fuhhh.. xtau la nk ckp ape.. dh le penginapan 5* di taja tanpa pengetahuan sesape pun .. neway thanx a lt to u ols.. hehe
sekian... tamat

piEcEs of mE~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular